• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2020

00:30

NOVO VAŽNO SAOPŠTENJE! Nakon što je Adria tur u Zadru otkazan, Ivanišević otkrio ko je sve imao kontakt sa Dimitrovim!

Tenis

NOVO VAŽNO SAOPŠTENJE! Nakon što je Adria tur u Zadru otkazan, Ivanišević otkrio ko je sve imao kontakt sa Dimitrovim!

Podeli vest

Svi igrači i članovi organizacije Adria Tour koji su bili u neposrednoj blizini Grigora Dimitrova osećaju se dobro, nemaju nikakve posledice, niti pokazuju bilo kakve znakove zaraze od koronavirusa, navodi se u saopštenju organizaora turnira

Uprkos tome, nekoliko tenisera i članova njihovih timova se dobrovoljno prijavilo za testiranje. Procedura će večeras biti sprovedena u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo u Zadru, a rezultati prvog testa će biti gotovi noćas.

NIŠTA OD FINALA IZMEĐU NOVAKA I RUBLJOVA! Vest da je Dimitrov zaražen KORONOM prekinula Adria tur!

Učesnici Adria Tour iz inostranstva, uključujući tenisere iz Srbije, i organizatore, slobodni su da otputuju nazad kućama, gde je potrebno da se jave epidemiološkim službama, kako bi dobili informacije i dalje preporuke. To je istakla epidemiološka služba Zadarske županije, sa kojom su organizatori turnira sve vreme na direktnoj vezi.

Za sve učesnike iz Hrvatske, preporuka je da svi koji su bili u bliskom kontaku dužem od 10 minuta s Grigorom Dimitrovom sprovedu samoizolaciju od 14 dana i da se jave svom lekaru opšte prakse. 
Organizatori Adria Toura još jednom su istakli da je zdravlje svih apsolutni prioritet, i u skladu sa tim su doneli odluku da otkažu finalni susret čim su dobili informaciju o pozitivnom rezultatu Grigora Dimitrova. U isto vreme zahvaljuju se publici na razumevanju zbog otkazivanja finalnog meča. 

Foto: Starsportphoto

-  Grigor Dimitrov testirao se danas u Monaku i pozitivan je na Covid-19. Nama je jako žao i trudili smo se da ispoštujemo sve propisane epidemiološke mere. Od trenutka kada smo saznali informaciju, u kontaktu smo sa svim zdravstvenim službama. Niko od ljudi koji su uključeni u organizaciju i koji su bili u kontaktu s Grigorom nemaju simptome. Uprkos tome, nismo želeli nikoga da stavimo u bilo kakvu opasnost i finalni meč je otkazan– izjavio je direktor Adria Toura u Zadru Goran Ivanišević.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija