• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2020

11:00

(FOTO) JEDVA JE DOČEKAO! Naknadna pamet Nika Kirjosa: Kontroverzni teniser ISPROZIVAO čitav Adria tur!

Tenis

(FOTO) JEDVA JE DOČEKAO! Naknadna pamet Nika Kirjosa: Kontroverzni teniser ISPROZIVAO čitav Adria tur!

Podeli vest

Kontorverzni australijsiki teniser Nik Kirjos, imao je komentar na egzibocioni Adria tur koji se ovog vikenda održavao u Zadru, a zbog opasnosti od širenja koronavirusa prekinut je od strane oodrganizatora

Pored Grigora Dimitrova i Borna Ćorić je potvrdio da je pozitivan na koronu, što je hrvatski teniser podelio putem društvenih mreža.

(FOTO) OTKRIVENO! Korona ušla i u Novakov stručni štab!

- Molim sve koji su bili u kontaktu sa mnom u prethodnih nekoliko dana da se testiraju. Stvarno se izvinjavam na bilo kakvoj šteti koju sam prouzrokovao. Dobro se osećam i nemam simptome. Molim sve da ostanu bezbedni i zdravi- obratio se Ćorić.

Njegov komentar je naterao Kirjosa da se oglasi:

- Kakva glupava odluka da se ova 'egzibicija' održi. Želim vam brz oporavak momci, ali eto šta se desi kada zanemarite sve protokole. Ovo nije šala- napisao je Kirjos.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija