• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2020

12:10

ŠTA KAŽU REZULTATI!? Nole se danas u Beogradu testirao na koronu!

Tenis

ŠTA KAŽU REZULTATI!? Nole se danas u Beogradu testirao na koronu!

Podeli vest

Prvi reket Novak Đoković, testirao se danas u Beogradu na koronavirus zajedno sa svojom porodicom

Novak je u nedelju u Zadru trebalo da odigra finalni meč na Adria turu protiv Rusa Andrija Rubljova, međutim, nakon vesti da je bugarski teniser Grigor Dimitrov zaražen koronom, organizatori tog turnira morali su da otkažu taj duel!

NOLE NIJE ŽELEO DA SE TESTIRA NA KORONU! Prvi reket sveta otkrio svoj plan! Da li podržavate ovakav gest Đokovića?

 

 

Odmah posle otkazivanja meča, teniseri koji su učestvovali na Adria turu hitno su testirani, dok Nole sa druge strane nije želeo da se odluči na takav korak.

Ipak, posle informacije da je Marko Paniki, kondicioni trener Novaka Đokovića pozitivan na koronu, to je očigledno uticalo na našeg tenisera da se odluči na takav korak i testira se u prestonici naše zemlje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija