• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2020

18:21

ĐOKOVIĆ MORA DA SNOSI POSLEDICE ZBOG SVEGA! Napadi na Noleta nikad jači, na Srbina udario i BRITANAC!

Tenis

ĐOKOVIĆ MORA DA SNOSI POSLEDICE ZBOG SVEGA! Napadi na Noleta nikad jači, na Srbina udario i BRITANAC!

Podeli vest

Novak Đoković je na udaru javnosti zbog Adria tura u vreme korone! Britanski teniser Danijel Evans smatra da naš as mora da snosi posledice

- Mislim da je svima dao loš primer. Iako u toj državi ne postoje mere o socijalnom distanciranju, mislim da su toga morali da se drže. To nije šala, zar ne? Iako su se u toj državi mere ukinule i sve se vratilo u normalu, ja bih i dalje gledao da se što više distanciram od drugih osoba, koliko god mogu - započinje Evans.

Nastavio je oštro.

- Uopšte nije dobro što Grigor Dimitrov ima koronavirus i što Ćorić ima koronavirus, ali ako 'vratite film', da li je to iznenađenje? Mislim da je to pitanje koji svi treba da postavimo. Možemo mnogo da naučimo iz ove situacije. Nadam se da ova situacija neće otkazati US Open. Nadam se da se neće predomisliti organizatori US Opena, posle svega što se tamo desilo.

On se osvrnuo i na činjenicu da je Novak Đoković predsednik Saveta igrača i da nije možda vreme za ostavu.

- Ne znam. Iskreno, kada dođem na te sastanke, ne znam ni šta se priča, ni kako to funkcioniše, ni kako su svi oni došli na te pozicije. Ali, sagledajte situaciju. Mislim da ne bi trebalo da se prave žurke i da se igrači provode i igraju zajedno. Dva tenisera su testirana pozitivna na koronavirus i mora neko da preuzme odgovornost i objasni kako je došlo do ove situacije. Đoković mora da snosi odgovornost - zaključio je Evans.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzioner

pre 4 godine

Trebao je davno dati ostavku i baviti se svojim poslom, a nezahvalnu djubrad ni slucajno ne bih finansirao!

Aleksandar Dumic

pre 4 godine

Zalosno je da jedan Britanac govori o disciplini,pa vi ni dan danas ne znate sta vas je snaslo sa koronom,a kroz istoriju svima drzite lekcije.Dosta je,zaista dosta, u misiju rupu natrag tamo gde ste istorijski i bili i gde pripadate.Zivela Srbija,napred Nole.

zdenko

pre 4 godine

Ok, neka Nole ne ode na US open. Tupane jedan, ko tu gubi? Nole..?

Nikola

pre 4 godine

Borna Ćorić nije bio u Beogradu, pa nije ni mogao tu da se zarazi. Ako se zna da je inkubacija 5-6 dana, onda nije mogao ni od Dimitrova da dobije koronu! Biće da je korona prisutnija i u Hrvatskoj nego što se javno prikazuje!

Vlado

pre 4 godine

Čovek ništa nije rekao pogrešno. Budalaština je organizovati turnire kada je još prisutna korona. Evo šta se dešava i u Beogradu, Vranju, Novom Pazaru i svugde gde se okuplja veći broj ljudi. Ponovo se aktiviraju kovid bolnice. Jel vam jasno šta se dešava sa našim turistima u Grčkoj?!

Beogradjanin

pre 4 godine

Kakvi likovi se javljaju"U TOJ ZEMLJI" rece Britanac . . .pomrlo ih 40i nesto hiljada od korone i on komentarise Srbiju. Mars djubre pirgavo. A na fudbalu ne mogu da se zaraze? To igra cela Evropa

englezii

pre 4 godine

Nole ipak si ti najveci najbolji a napadaju te nejudi nenarodi i antisrbi ! ipak si ti trebao da to orgnizujes tamo gde ste dobrodosli Vi Srbi ! Valjda ces ubuduce da se drzis svog naroda ! Legendo valjda ti je sada jasno koliko te vole ti anti Srbi !

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija