• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2020

13:57

STIGLI REZULTATI! Novak i Jelena Đoković pozitivni na koronavirus!

Tenis

STIGLI REZULTATI! Novak i Jelena Đoković pozitivni na koronavirus!

Podeli vest

Konačno su stigli rezultati testa najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića na koronavirus

Cela Srbija je ovo čekala... Posle Adria tura i kontakta sa zaraženim igračima naš as je pozitivan, kao i njegova surpuga Jelena Đoković.

- Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Deca su negativna. Sve što smo uradili u proteklih mesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namera - rekao je Đoković.

Nole je objasnio zašto je organizovao turnir.

- Naš turnir je bio humanitarnog karaktera sa idejom da pomognemo teniserima iz regiona, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period. U isto vreme, želeli smo da pošaljemo poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi. Organizovali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio verujući da su se stekli uslovi za njegovo održavanje - jasan je Đoković.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tanja

pre 4 godine

Drži se majstore tvoj narod je uz tebe i tvoju porodicu

Vlado

pre 4 godine

Ljudska glupost nema granica. Parama možeš kupiti skoro sve, ali ne i pamet.

Žigolo

pre 4 godine

Više nego očekivano - kad se krenulo sa tom idejom i kad sam video da će biti dozvoljena publika napisao sam komentar da je to neodgovorno i da će doći do zaraze. Na žalost to se i desilo i samo se nadam da niko neće imati ozbiljnije probleme, pri čemu pre svega mislim na trudnu ženu Viktora Troickog i decu. Koliko stotina gledalaca, onih za koje nećemo nikad saznati da su zaraženi, će oboleti i ne daj Bože stradati ne želim ni da nagađam.

Silvia

pre 4 godine

Па шта ако је позитиван?!? Хвала Богу проћи ће и то, а хејтери ће увек остати ситни људи што су и показали. Жив био Ноле и Бог нека те чува!

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija