• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2020

09:11

ZAGRMEO SRĐAN ĐOKOVIĆ! Dimitrov je naneo veliku ŠTETU SRBIJI i našoj porodici, Novak se ne oseća dobro!

Tenis

ZAGRMEO SRĐAN ĐOKOVIĆ! Dimitrov je naneo veliku ŠTETU SRBIJI i našoj porodici, Novak se ne oseća dobro!

Podeli vest

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, kaže da je Grigor Dimitrov naneo veliku štetu njegovoj poridici i Srbiji

Đoković je danima na udaru svetske javnosti, nakobn što je Dimitrov otkrio da ima koronu, a potom je i prvi teniser sveta potvrdio da je zaražen.

Novak je u utorak izdao saopštenje u kom je potvrdio da su njegova supruga Jelena i on pozitivni na koronavirus. Đokovići nemaju nikakve simptome, fizički se osećaju dobro i narednih 14 dana će provesti u samoizolaciji.

Na inicijativu Novaka Đokovića u Beogradu i Zadru je protekla dva vikenda organizovan humanitarni turnir "Adria tour" na kom su učestvovale neke od najvećih teniskih zvezda u svetu. Bugarski teniser Grigor Dimitrov igrao je na oba turnira, međutim, u Zadru se nakon meča sa Bornom Ćorićem povukao jer se nije osećao najbolje. Otišao je za Monako i po odmah po dolasku na društvenim mrežama objavio da je pozitivan na COVID-19. Turnir istog momenta prekinut. Veliki broj učesnika hitno je otišao na testiranje u Zadru, dok je Novak odlučio da se vrati u Beograd i u prestonici Srbije uradi test na koronavirus.

HRVAT SVE OTKRIO! Čuo se sa Novakom, evo zašto se nije testirao u Zadru!

ĐOKOVIĆA SAM DIRNUO ZA RAME, ČINI MI SE DA SE NISMO DODIRNULI ŠAKAMA! Hrvatski premijer nakon susreta sa Novakom NE IDE U SAMOIZOLACIJU

 

- Zašto se to dogodilo? Zato što je čovek verovatno došao bolestan, ko zna odakle. Nije se tu testirao, testirao se na nekom drugom mestu... Mislim da to nije u redu. Dobro, šta da se radi... Naneo je veliku štetu i Hrvatskoj i nama kao porodici i Srbiji - kazao je za RTS Srđan Đoković.

Srđan ne krije zabrinutost za sina, ističe da je fizički dobro, ali psihički...

- Nikome nije dobro, pa ni njemu... Nikome nije dobro zbog ove situacije, Naravno da se ne oseća dobro, ali šta ćete, situacija je takva kakva jeste. Iz ovoga moramo da izađemo jači, da shvatimo da ovo mora da prođe, da se na neki način svi zaštitimo.

Otac prvog reketa sveta se nada da ćemo u budućnosti ponovo gledati najbolje tenisere sveta u regionu, konkretno u Zadru.

- Mi ćemo sve uraditi da u budućnosti da, kada bude neko normalno vreme i kad ne budemo imali ovakve strahove,  ponovimo sve ovo. Sa zadovoljstvom ćemo doći u Zadar -  poručio je za hrvatsku televiziju Srđan Đoković.

Od učesnika Adria tour-a u Zadru do sada je utvrđeno da su pored Dimitrova  i Novaka zaraženi i hrvatski teniser Borna Ćorić, trener bugarskog tenisera Kristijan Groh, kondicioni trener Novaka Đokovića Marko Paniki.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pitanje

pre 3 godine

A zasto je Dmitrov dosao? Jel on banuo tu nepozvan ili ste ga vi doveli? Zasto nisu svi ucesnici testirani ? Sami ste sebi iskopali rupu i uskocili u nju.... nema potrebe da se prebacuje krivica dalje, kriv je iskljucivo organizator!

Marcco

pre 3 godine

Ne znam koja PR agencija radi za Đokovića ali čitajući Novakovu izjavi juće, radi se o ozbiljnoj agenciji.... a onda Srđan i Dijana zinu! Samo još fali Jelena da iztvituje svoje...

Milan Rabrovo

pre 3 godine

Ko ga je zvao i dočekao? Dimitrov nije znao da je inficiran kada je došao, pošto ni on ni jedan od drugih igrača i njihovih saradnika nisu testirani kada su doputovali. Jer, nije bilo potrebe, virus je svuda "oslabio"?!

Nenad

pre 3 godine

Šta on ima da grmi. Neka se poklopi ušima i ćuti.

Vlado

pre 3 godine

Stvarno bezobrazluk a vi ste ga pozvali da bi promovisali vašu porodicu!

Petar

pre 3 godine

Sve je krenulo iz dobre namere, ali to nije im dalo za pravo da ne poštuju baš nikakva pravila!!! Da skaču polu goli po diskotekama, da se grle sa svima! Sve mi ličilo na propagandu " ma virus, ti je laž, evo mi se grlimo i sve je super" kakav virus, kakva vakcina, kakve maske!!!! Sada svako mora da preuzme svoju odgovornost!.

evgenije

pre 3 godine

boze , koliko neostvarenih likova se odmah nakaci da pokusa da pravi jednominutnu karijeru komentartisuci na Djokovicevoj muci , pozurite momci ovo vam je sada sansa da pobedite Djokovica , ko zna kada cete opet uhvatiti koju .

zoran

pre 3 godine

Polako..smiriće se situacija..pa, onda okrenite list prema ostalima i ok.

nemanjicbgd

pre 3 godine

Vasa supruga kaze da je Novak odlicno, a vi kazete da je lose. Ko, od vas dvoje, govori istinu. Nije Dimitrov kriv, vec oni koji su organizovali turnir, bez ikakve provere, bilo koga. I, molim Vas, ne postevecujte Srbiju sa Vasom porodicom , jer Vi niste Srbija, vec ste Srbi.

Antonije

pre 3 godine

Da li se sportska javnost u Srbiji seca Mate Parlova? Covek je osvojio sve,ali bas sve,sto je moglo da se osvoji u amaterskom i profesionalnom boksu. Nikada njegov otac nije izlazio na TV ili u novinama komentarisao ove ili one dogadjaje iz karijere svog sina. Ovaj izjavljuje da je on "napravio" Novaka,kakva primitivna rec za svog potomka? Zaboravlja doticni da su Jelena Gencic i Nikola Pilic stvarno napravili, od njegovog sina,tenisera svetske klase. Gde si bio da kazes svoji sinovima da se svi teniseri i organizatori turnira testiraju na koronavirus? Sad prozivas Tutu Bugarina a znao si da ce doci i zalio se da se ne oseca bas najbolje. Da li ce direktor turnira odgovarati zbog propusta i sirenja zaraze kao sto odgovaraju neki direktori domova za stara lica? Nece , jer Djokovici su nedodirljivi oni su "napravili" Novaka a napravili su i turnir. Ima se- moze se. Srbija je zemlja ravnopravnih gradjana.

Mix

pre 3 godine

Ustvari se nemoze znati ko je koga zarazio...a mozda su svi i dosli zarazeni....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija