• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2020

08:28

(FOTO) HRVAT ŽESTOKO PLJUJE PO ZEMLJACIMA! Novak je ZARADIO 500 MILIONA, došao je u Zadar da nam pomogne! Nacionalna SRAMOTA je ovo što radimo!

Tenis

(FOTO) HRVAT ŽESTOKO PLJUJE PO ZEMLJACIMA! Novak je ZARADIO 500 MILIONA, došao je u Zadar da nam pomogne! Nacionalna SRAMOTA je ovo što radimo!

Podeli vest

E, ovo se zaista retko viđa! Hrvat je žestoko opleo po svojim Hrvatima zbog jednog čoveka, Srbina – Novaka Đokovića

Osiječanin Mateo Strugačevac stao je u odbranu našeg Novaka Đokovića i iskritikovao deo hrvatske javnosti, zapravo najviše medije i političare jer, kako kaže, koriste situaciju da za sve nedaće u komšijskoj državi pripišu najvećem teniseru sa ovih prostora.

Posle Beograda prvi teniser sveta organizovao je humanitarni Adria tur u Zadru. Prelepe slike Srbije i Beograda obišelo su svet, želeo je to Novak u Zadru, Hrvatskoj, kako bi pomogao komšijama jer turistička sezona ne sveta kao ranijih godina zbog pandemije koronavirusa. Prihvatili su ga raširenih ruku, ali su mu brzo okrenuli leđa, kada je Grigor Dimitrov obelodanio da ima koronavirus.

TRESE SE BALKAN, HRVAT OTKRIO ISTINU! Đoković NIJE NAPRAVIO PROPUST, oni su POGREŠILI!

NOVAKOVA MAJKA SLOMLJENA ZBOG NAPADA ZLOBNIKA! Strašno je šta rade mom sinu, njima Novak SMETA!

 

Ali, Mateo je sve rekao:


Ovaj čovek, koji je trenutno na vetrometini naših kvazi medija, potrčaka i ljudi koji žive od objavljivanja obmana i laži, u poslednjih 6 godina donirao je vise od 2 miliona evra samo što se elementarnih nepogoda na našim prostorima tiče, izuzevši izgradnju nebrojenih škola, vrtića, sportskih objekata i dr.

Pre 6 godina Hrvatsku, Srbiju i  BiH pogodile su neviđene poplave na ovim prostorima. Donirao je ukupan nagradni fond koji je dobio osvajanjem ATP turnira u Rimu. Bilo je reč o 600 hiljada dolara! Deo novca otišao je i u RH sto se sanacije poplava tiče.

 

 


Ove godine, kada je Kovid pogodio celi svet, svojoj Srbiji donirao je milion evra za kupovinu respiratora, a istovremeno, za razliku od naših političara, donirao je određenu svotu novca i za sanaciju ruševina u Zagrebu, pogođenom potresom!

P.S. čisto pomena radi, naša kompletna reprezentacija, inače vicešampioni  sveta, skupila je jedva 3 miliona kuna - kolektivno! Za svoju domovinu, ne tuđu! Poređenja radi,  donaciju je izvršio i Italiji, zemlji koja je pre nekoliko meseci pretrpela najviše. Navodno, nezvanično, radi se o 300. 000 evra. Turnir u Zadru organizovan je kako bi se podigao na noge naš turizam, ne da bi finansijski profitirali učesnici, a još manje Đoković koji je u karijeri zaradio otprilike 500 miliona dolara. Rezultat,  nekoliko dana uzastopno ga provlače kroz sve moguće medije kao državnog neprijatelja broj 1!



Bravo, Lepa naša! Ali, pored svega, ostaje aktuelna činjenica da je isti Novak u svetu storostruko više cenjen od našeg vlastitog premijera, gde god se pojavio, a kamoli od preostalih političara ili predstavnika medija! Sve što ste priredili ovom čoveku zadnjih dana neviđena je nacionalna sramota! Spomena radi, njegova majka je Hrvatica, rodom iz Vinkovaca! Ako je već njegova nacionalnost problem.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija