• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2020

15:50

TIMOV MENADŽER NIKAD JAČE PO ĐOKOVIĆU! Kriv je samo i jedino Novak!

Tenis

TIMOV MENADŽER NIKAD JAČE PO ĐOKOVIĆU! Kriv je samo i jedino Novak!

Podeli vest

Hervig Štraka, menadžer austrijskog tenisera Dominika Tima, izjavio je da je Novak Ðoković jedini krivac za nastalu situaciju sa korona virusom na Adria Touru.

- Turnir je bio zamišljen kao humanitarni, ali je od početka krenuo u lošem smeru. Jedini ko je kriv je Novak Ðoković. On je kreator i realizator. Ni Dominik, ni bilo ko drugi ne treba da se izvinjava. Oni su učestvovali i ponašali se kako su organizatori dozvolili. Samo Ðoković treba da se izvini, niko drugi. Insistirao sam da se uvedu neke mere, da na tribinama ne bude više od hiljadu ljudi, da se drži distanca, ali ništa nije uvaženo - rekao je Štraka za austrijski Standard.

Tim je rekao da je ponašanje učesnika na turniru bilo previše euforično, ali da su verovali korona pravilima Vlade Srbije, a Štraka je rekao da je i Tim pružio negativan primer.

- On nije bio glavni protagonista, iako je poslao lošu sliku. Uklopio se u ambijent, koji su drugi stvorili - zaključio je Štraka.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
spasitelj

pre 3 godine

prljava Nato jesuitska katolicka posla , bore se protiv Djokovica , a ne spominju i ne bore se protiv vatikanske pedofilijie ili protiv saudijskog robovlasnistva ili britanskog pedofilizma i robovlasnistva , oni se bore protiv Noleta , Nole im je kriv jer je iz radnicke porodice i najbolji na svetu i jer je nezavisan i organizira teniski turnir u ime Srbije ,

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija