• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2020

21:39

POSLE OVOGA ZNAĆEŠ KO TI JE PRAVI PRIJATELJ! Srpska teniserka poslala JAKU poruku Noletu!

Tenis

POSLE OVOGA ZNAĆEŠ KO TI JE PRAVI PRIJATELJ! Srpska teniserka poslala JAKU poruku Noletu!

Podeli vest

Naša teniserka Olga Danilović obratila se Novaku Đokoviću nakon što je vest da je pozitivan na koronavirus iznenadila mnoge, a neke i razbesnela

Olginu poruku prenosimo u celosti:

(VIDEO) NAJBOLJI NA SVETU I KAD SE ŠALI! Nole je tako dobro odigrao poen da je naterao Olgu da se uhvati za glavu!

- Dragi Nole, Pre svega tebi, članovima tvoje porodice, tvog tima, Grigoru, Borni i svima koji biju bitku sa Covid-19 želim brz oporavak.

Želim da ti se zahvalim na pozivu da učestvujem u humanitarnom projektu Adria Tour i ukazanom poverenju da moje prisustvo i igra mogu da doprinesu veličini događaja i krajnjem cilju,a to je bilo prikupljanje sredstava u humanitarne svrhe. 

Na kraju nije ispalo onako kako smo svi želeli ali takođe znam da smo se svi trudili da se pridrzavamo propisanih mera. Već je rečeno, ali ponoviću, svaki gledalac je na ulazu dobijao masku i uputstva i mogao je dezinfikovati ruke na svakom koraku. Zato je ružno prebacivati odgovornost na jednu osobu, svako je imao izbor da upotrebi tu masku ili čak i da ne dođe na turnir ako ne zeli! Zbog toga smo svi odgovorni,bas kao sto je i ceo svet odgovoran za širenje pandemije.

Foto: Starsportphoto

Bila sam svedok koliko se pre svih ti, nisi štedeo, da svakom klincu podeliš osmeh i po koju lepu reč i da si imao strpljenja za svakoga. Ja sam možda i prošla bolje sto nije svaki gledalac poželeo da me dotakne kao božanstvo, da me ponešto upita ili pročita šta mi je posvetio. Ti si imao poštovanja za svakoga ko ti se obratio. Grigor je u Beogradu zaista toplo dočekan i on je to uzvratio svojom neposrednosću i iskreno se nadam da će mu uskoro biti bolje. A Borna je u Zadru bio pravi domaćin svima nama baš kao i teniski savez Hrvatske i ostali igrači i svima želim da se zahvalim na tome. Svi učesnici, članovi organizacije i gledaoci su prepoznali veličinu i dobrodušnost tvoje ideje da kroz ono sto najbolje radimo, a to je da igramo tenis, pomognemo onima kojima je to potrebno. 

Mi, kao profesionalni sportisti, navikli smo da poznajemo protivnika sa druge strane mreze, da znamo koja mu je taktika i da se sportski nadmećemo. Navikli smo na fer plej, a ovaj podmukli protivnik zaustavio je život cele planete, a samim tim i učinio da mnogo većem broju ljudi potrebna pomoć. Zbog toga želim da ponovim da mi je bila čast što si me pozvao i verovao da zajedno možemo da pomognemo ljudima koji su ugroženi. 

Posle ovoga neke stvari neće biti iste, pre svega, veruj mi, spisak pravih prijatelja. U nadi da ću uskoro imati priliku da delim teren sa tobom,najboljim na svetu

Želim ti brz oporavak

Tvoja prijateljica Olga - stoji u poruci Olge Danilović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Volim crno bele

pre 3 godine

Bravo Olga?❤️lepse ,pametnije i sve mnogo bolje receno od mnogih pa i od tate Djordjeta?

Rajko

pre 3 godine

Dragi moj Djole, svi oni hoce na tebi da zarade pare. Glume ti velike prijatelje a razvalili ralje za novcem. sad kad je situacija drugacija, sad te pljuju. Bogatstvo je veliko imati prave prijatelje a sad znas koliko si bogat upoznao si ih.

tea

pre 3 godine

Noletu brz oporavak. Uvek ćeš biti broj 1. Neuništiv. Ti si živa legenda. Poseban, a Srbin. PONOS.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija