• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

04.07.2020

17:50

AUSTRIJANAC BRANI SRBINA! Otac Dominika Tima stao na Noletovu stranu: Nije uradio ništa loše!

Tenis

AUSTRIJANAC BRANI SRBINA! Otac Dominika Tima stao na Noletovu stranu: Nije uradio ništa loše!

Podeli vest

Volfgang Tim, otac austrijskog tenisera Dominika Tima, izjavio je da Novak Ðoković ogranizacijom humanitarnog Adria Toura nije uradio ništa loše

Otac i trener 26-godišnjeg tenisera, koji je pobedio na Adria Touru u Beogradu, rekao je za austrijski Preše da svetski broj jedan nije prekršio nijedno prvailo srpski i hrvatskih valsti o korona virus, kao i da je turnir imao za cilj prikuplajnje novca u humanitarne svrhe.

(HIT FOTO) NAŠLI SE NOLE, TIM, ZVEREV, SAVO MILOŠEVIĆ, DIMITROV NA PARTIJI FUDBALA... Ne, nije vic! OVO MORATE VIDETI!

- Ne odobravam ono što se desilo na Adria touru, ali osuđivanje Ðokovića i priče da je on nešto pogrešno uradio, baš su jeftine za mene. Naravno da igranje u noćnom klubu tokom turnira nije bilo idealno, ali Ðoković u principu nije učinio ništa loše. Bili su nemarni i euforični - rekao je Tim za Preše.

Foto: Starsportphoto

On je potvrdio da će njegov sin novac zarađen na turniru u Beogradu donirati humanitarnim organizacijama.

Adria Tour u Zadru prekinut je kada je bugraski teniser Grigor Dimitrov saopštio da je pozitivan na korona virus, a kasnije su pozitive nalaze imali Borna Ćorić, Viktor Troicki, kao i sam Ðoković, koji se zbog svega toga našao na meti kritike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija