• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2020

13:42

A NEKADA STE MOGLI DA IGRATE SAMO PRED RODITELJIMA? Britanka opasno udarila na Noleta, Rafu i Rodžera!

Tenis

A NEKADA STE MOGLI DA IGRATE SAMO PRED RODITELJIMA? Britanka opasno udarila na Noleta, Rafu i Rodžera!

Podeli vest

Nekadašnja britanska teniserka Anabel Kroft govorila je o US openu, a tom prilikom malo je i potkačila Novaka Đokovića, Rafu Nadala i Rodžera Federera

- Da sam i dalje aktivna spremala bih se za US open narednog meseca. Time što sam bila deo 'Bitke Britanaca' u Nacionalnom teniskom centru prošle nedelje videla sam sve mere koje su preduzete kako bi takmičenje prošlo lagano i to mi je potvrdilo da tenis može da se igra u ovim ekstremnim vremenima - rekla je Kroft za "Tennis365".

Nastavila je u istom ritmu.

Prazne tribine na US openu će biti čudne, ali videli smo Endija Marija na terenu prošle nedelje i niko mu nije aplaudirao, skandirao... Svi su gledali preko TV-a i uživali. Tamo je bio trostruki Grend slem šampion, dvostruki osvajač zlatne medalje na Olimpiskim igrama, koji je davao sve od sebe.

Morala je da "potkači" i veliku trojkul.

- Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković ceo život igraju tenis i oni su većinu juniorskih karijera proveli igrajući bez publike, gde su ih gledali samo njihovi roditelji. Takođe oni često treniraju bez da ih iko gleda i kada ste surovi takmičar onda vas ne zanima da li je publika tu kada izađete na teren i krenete da igrate.

Foto: printscreen

Anabel Kroft

Nekada 24. teniserka planete objašnjava zašto bi se osećala sigurnom na US openu (31. avgust).

- Koliko sam čula, planiraju da na US openu zdravlje i bezbednost stave ispred svega kako bi omogućili igračima da igraju u bezbednim uslovima. Da sam ja igrač i da znam da su sve mere predostrožnosti preduzete, onda bih preuzela odgovornost za sopstveno zdravlje i uradila sve što je potrebno da odem i igram - zaključila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija