• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2020

13:50

FEDEREROV TRENER SE JAVIO I PROZVAO ĐOKOVIĆA! Nedisciplina, PROTIVNIK NE SPAVA!

Tenis

FEDEREROV TRENER SE JAVIO I PROZVAO ĐOKOVIĆA! Nedisciplina, PROTIVNIK NE SPAVA!

Podeli vest

O Adria turu, koji je održan u Beogradu, a u Zadru okončan pre finala, a koji je podigao veliku buru u svetu, pričao je i Ivan Ljubičić, jedan od trenera Rodžera Federera

- Adrija Tur nije apsolutno loša ideja. Ne treba osuđivati ideju i želju, naprotiv. Međutim, svima je jasno kao dan da je neke stvari trebalo drugačije raditi. Taj neoprez i nedisciplina, zanemarivanje činjenica na kraju je bilo presudno - rekao je Ljubičić za Novi list.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Grmi, NJEGA NE MOGU DA UĆUTKAJU, brani Srbina od licemera i pljuvača!

KRETENI, ISPERITE USTA KADA PRIČATE O ĐOKOVIĆU! Mamić ŽESTOKO BRANI Srbina: Ne dam da se IŽIVLJAVAJU nad tim svetim prezimenom!

 

On smatra da je Adrija Tur, na inicijativu prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, dobar primer svima.

- Bilo je više štete nego koristi, iako nije trebalo biti tako. Na kraju krajeva, i to služi za nešto, pokazalo se da moramo biti oprezniji, bez obzira na to što je u jednom trenutku u Hrvatskoj bilo devet aktivnih slučajeva. Danas je toga mnogo više. Protivnik ne spava.

U Zadru je zaražen najbolji hrvatski teniser Borna Ćorić.

- Borna je dobro. Prvo je bio u šoku, brinuo se za ljude oko sebe, roditelje, starije ljude koji su u opasnosti. Nema nikakvih simptoma. Organizovali smo traku za trčanje, bicikl, trenirao je kod kuće šta je mogao. Ne znam pravila, ali znam da je blizu 'slobode' - zaključio je rođeni Banjalučanin.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija