• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2020

07:24

(VIDEO) ĐOKOVIĆ SE PREKRSTIO, ZAPALIO SVEĆU... Novak posetio HRAM SVETOG PROKOPIJA u Visokom!

Tenis

(VIDEO) ĐOKOVIĆ SE PREKRSTIO, ZAPALIO SVEĆU... Novak posetio HRAM SVETOG PROKOPIJA u Visokom!

Podeli vest

Novak Đoković posetio je tokom minulih dana "bosanske piramide" u Visokom, ali i Hram Svetog Prokopija sa majkom Dijanom i ocem Srđanom

Domaćini su im bili protojerej Miljan Rađenović i jerej Darko Danilović. Novak je ostao zatečen izgledom kupole u hramu.

STIŽU RESPIRATORI! Nole i "delije" zajedničkim snagama pomažu Kosovskoj Mitrovici!

NOLE PROMENIO VAŽNU ODLUKU! Đoković igra US open, ali UZ JEDAN VAŽAN USLOV!

 

Đokovići su zapali sveće, a Novak je mogao da vidi i prostor iza oltara, trpezariju za obedovanje i gotovo sve prateće elemente van glavne kupole. Nakon molitve su sveštenici poručili našem asu:

Obradovali ste nas i počastvovali svojim dolaskom Biće upisano u letopisima da ste posetili ovaj hram, vaša veza sa našom poznatom Ubavkom koja je krštena ovde. Imate dobre veze da je pozdravite da i ona dođe da poseti ovaj hram. Kada budemo osvećivali pozvaćemo vas da budete naši gosti. Nek vas Bog čuva na svakom koraku, nek vas sreća prati, vašeg oca i majku, suprugu, sina i ćerku i sva dobra u životu neka Bog da.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija