• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2020

15:10

JA SAM BOŽANSTVENA DUŠA! Đoković pričao o sebi i otkrio šta mu je NAJVAŽNIJE u životu!

Tenis

JA SAM BOŽANSTVENA DUŠA! Đoković pričao o sebi i otkrio šta mu je NAJVAŽNIJE u životu!

Podeli vest

Naš najbolji teniser Novak Đoković gostovao je u Bosni i Hercegovini kod domaćina Semira Osmanagića i tom prilikom odgovarao na njegova pitanja

- Ne volim da preterano pričam o sebi, ali smatram sebe božanstvenom dušom, kao i svakom čoveka. Posle toga smatra čovekom koliko individualan toliko i kolektivno spojen sa svima. Smatram sebe čovekom koji živi svesno u svakom trenutku i bude zahvalan na svemu što je on sam, da osvesti svoju misao na ovoj planeti i u ovom životu - počeo je Novak i dodao:

(FOTO) BOSANCI OTKRILI KAKVE JE ZAHTEVE IMAO NOVAK! Ostali su u ŠOKU!

- Imam težnju da uživam u radosti i veselju. Jako sam srećan što sam zdrav, što imam familiju, uspeh u svojoj velikoj ljubavi u sportu, odnosno tenisu. Osećam se kompletno.

Foto: Starsportphoto

Prvi reket sveta kaže da se svaki čovek rodi kao duhovan, te da je duhovnost usađena u sve nas.

- Mislim da je duhovnost usađena u nas, to je prirodno. Kad se rodiš već si duhovan i verovatno više povezan sa Bogom. Možemo da ga zovemo različim imenima, ali 'ajde da kažemo da je Bog... Kada se rodimo imamo različite slojeve i kalupe koji su nam nametnuti i moramo da ih ponesemo sa sobom u život. I to je deo naše evolucije i razvoja. Ponosan sam odakle dolazim i svestan sam neke svoje odgovornosti, ali najbitnije mi je da budem slobodan. Kad je čovek slobodan onda je okrenut ka ljubavi i miru, onda može da bude duhovan. Svako ima različitu percepciju, a za mene duhovnost predstavlja ultimativnu i krajnju slobodu, isto što su ljubav i mir.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija