• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2020

12:44

ŠTA BI PAMETNICE? Kritikovala Novaka, pa sad napravila veliku glupost - AMERIKANKA IZBAČENA!

Tenis

ŠTA BI PAMETNICE? Kritikovala Novaka, pa sad napravila veliku glupost - AMERIKANKA IZBAČENA!

Podeli vest

Američka teniserka Deniel Kolins izbačena je sa turnira „World Team Tennis“ u Zapadnoj Virdžiniji, zbog kršenja protokola o koronavirusu. Ništa ovo ne bi bilo čudno da nije udarala jako na Novaka Đokovića

- Otpustili smo Kolins pošto je prekršila pravila vezana za koronavirus i napustila mesto turnira i saveznu državu Zapadnu Vidržiniju. Protokoli koje imamo su jasno predstavljeni svim učesnicima i njihov cilj je da obezbedi sigurnost i zdravlje svih igrača, trenera i svakog člana osoblja na WTT - stoji u saopštenju organizatora turnira.

Kolins ima 26 godina, ima jednu WTA titulu, a najveći uspeh ostvarila je 2019. godine na Australijan openu kada je igrala polufinale.

Nole je govorio o US openu i činjenici da možda neće biti bezbedno.

Ovo je velika šansa za igrače da počnui da zarađuju novac, a sada imamo tenisere iz vrha koji pričaju da je dovođenje jednog člana stručnog štaba sa sobom teško ostvarivo jer neće biti u mogućnosti da povede celu pratnju. Ako je tako sigurno i ako USTA, WTA i ATP urade sve kako bi zaštitili zdravlje tenisera, onda mislim da bi trebalo da ih podržimo. Lako je nekome ko je zaradio 150 miliona dolara u karijeri da priča drugima šta da rade sa svojim novcem, a onda odbije da igra US open - pričala je tada Kolins.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
2808947280028

pre 3 godine

Ma nije moguće da ona prekrši pravila. Ona zna, pa ne može biti da napravi grešku. Ali napravi. E da je Novak sad napadne i proglasi kliconošom. Ona to jeste, samo što je zaražena opasnijim virusom od korone: virusom mržnje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija