• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2020

17:10

(FOTO) "ĐOKOVIĆ PRESVLAČI GAĆE PORED KONTEJNERA, A JOŠ NE NOSI NI MASKU"! Britancima sada smeta NOVAKOVO PRESVLAČENJE!

Tenis

(FOTO) "ĐOKOVIĆ PRESVLAČI GAĆE PORED KONTEJNERA, A JOŠ NE NOSI NI MASKU"! Britancima sada smeta NOVAKOVO PRESVLAČENJE!

Podeli vest

Britanski mediji iz dana u dan probijaju granicu kada je u pitanju vređanje našeg tenisera Novaka Đokovića

Ovoga puta njima je zasmetalo što se Novak nakon odlaska na plažu presvlačio iza parkiranih automobila. Srpski teniser želeo je presvuče kupaće gaće, ali nije pronašao adektavno mesto za tako nešto pa je odlučio da to uradi uz pomoć peškira.

(FOTO) ĐOKOVIĆ ZAPUŠIO USTA BRITANCIMA! ŠTA ĆE SADA REĆI? Napadali su Novaka jer ne nosi masku, a ONDA JE STIGAO ODGOVOR!

Paparaci su to uslikali, a britanski "Dejli mejl" napravio senzacionalnu priču i ponovo prozvao najboljeg na svetu. Smetalo im je što tako nešto radi na ulici, a uz to nema ni masku na licu. 

 

 

Đoković je ponovo pokazao da je skroman te da mu nisu potrebne beneficije iako je jedan od najpoznatijih sportista na svetu. Ipak, očigledno da to nekima smeta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
master

pre 3 godine

Jedite g*vna, da je Novak prihvatio vas pasos bio bi najbolji, a posto nije "kiselo grozdje".

Rada

pre 3 godine

Moram da budem pakosna:.presvlači se tako jer nema veštačke kukove pa mu se može. A kako bi ovaj fotoreporter 'leba zaradio da nema Novaka.Eto, zaposlio je i jednog Britanca.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija