• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.07.2020

14:04

NAŠ TENISER ISKREN DO KOSKE! Krajinović: Moramo i mi od nečega da živimo!

Tenis

NAŠ TENISER ISKREN DO KOSKE! Krajinović: Moramo i mi od nečega da živimo!

Podeli vest

Srpski teniser Filip Krajinović, pobednika šampionata Istočne Evrope u organizaciji Janka Tipsarevića, izjavio je da jedva čeka nastavak sezone u SAD

- Odigrao sam sedam-osam mečeva, ali mislim da mi je ovo bilo sjajno iskustvo pred nastavak sezone koji će uslediti u Americi. Dobre partije koje su krunisane peharom uvek daju motiv više. Osećam se dobro i spreman sam za sve ono što nas od avgusta čeka. Dobra stvar je i što je Borna Ćorić odlučio da ostane u Beogradu, pa ću moći da treniram sa njim i da se spremam za turnire - istakao je Krajinović.

Kako sada stvari stoje, Filip će put Amerike krenuti sredinom avgusta, a dva turnira na kojima će igrati biće Sinsinati i US Open.

- Iskreno, sigurno će sve biti malo čudno i jedva čekam da vidim kako će izgledati turniri u Americi. Verujem da će i nama u prvi mah biti teško da se naviknemo na sva pravila i sve uslove u kojima će se igrati turniri. Publike neće biti, pa mogu da zamislim kako će sve to da izgleda uživo, ali i preko TV-a. Psihološki će biti naporno, ali bitno je da se igra. Bolje da igramo, pa makar i u tim uslovima koje niko ne voli, nego da se ova pauza još više otegne. Na kraju krajeva moramo od nečega i da živimo.

Krajinović dodaje da neće imati problem sa formom kada dođu takmičarski mečevi.

- U suštini, ja sam i na Jankov turnir gledao kao na pripreme, tako da sam fizički apsolutno spreman za mečeve. Nemam problem nikakav sa tim što je pauza bila duga jer sam ja sve vreme, osim u martu i aprilu kada su sve aktivnosti bile zabranjene, trenirao i spremao se. Videćemo i ja jedva čekam da sve počne. Nakon takmičenja u Americi, nisam siguran da ću se vraćati u Srbiju, možda odem pravo u Španiju jer ću igrati i u Madridu, pa taman da se naviknem na uslove. Dobra stvar je i što u Španiji nema karantina za profesionalne sportiste. Opet kažem, tako je u ovom trenutku, ako se uslovi budu menjali i svi mi moramo da menjamo planove - poručio je Krajinović.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija