• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2020

17:45

NOLE NAJAVIO VELIKI PLAN I ODUŠEVIO SRBE! Đoković ima jednu veliku želju: To mi je san!

Tenis

NOLE NAJAVIO VELIKI PLAN I ODUŠEVIO SRBE! Đoković ima jednu veliku želju: To mi je san!

Podeli vest

Naš najbolji teniser Novak Đoković rekao je da mu je san da osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama kao predstavnik Srbije

Vodeći na ATP listi je za sajt ITF-a pričao o nadmetanjima naredne sezone i nije skrivao da mu je glavni cilj olimpijsko zlato u glavnom gradu Japana. Novaku će Igre u Tokiju, koje bi trebalo da počnu 23. jula 2021. godine, biti četvrto olimpijsko takmičenje.

(VIDEO) TOG DANA FEDERERA I NADALA JE ZABOLELA GLAVA! Početak nove istorije tenisa: Nole ovaj datum NE SME da zaboravi!

- To mi je i dalje veliki san. Ne želim da zvučim nezahvalno i da omalovažim što sam osvojio bronzu, jer je i to svakako bio veliki uspeh. U Londonu sam stigao do polufinala, ali sam izgubio u meču za treće mesto. Uvek nalazim dodatnu motivaciju da igram najbolje kad predstavljam svoju zemlju, posebno na Olimpijskim igrama. Svi znamo da je to istorijski najveći sportski događaj - rekao je Đoković.

Foto: reuters

Pre četiri godine u Rio de Žaneiru je bio prvi nosilac, ali je izgubio već na startu od Huana Martina del Potra, u meču u kom je bilo i suza. Ipak, Novak kaže da mu se dopada taj olimpijski duh i posebno boravak u olimpijskom selu sa ostalim sportistima.

- Čast je to što ste okruženi najboljim sportistima iz svih sportova i da ih gledate kako se takmiče na najvećem sportskom događaju. To je zaista privilegija. Nadam se da ću dobiti dodatnu snagu sledeći put i da ću biti u dobroj formi i imati priliku da se borim za medalju - zaključio je Đoković za sajt ITF.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija