• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2020

17:10

NOVAKOV TIM SE OGLASIO O VELIKOJ PREVARI! Prevaranti u velikom problemu!

Tenis

NOVAKOV TIM SE OGLASIO O VELIKOJ PREVARI! Prevaranti u velikom problemu!

Podeli vest

Nakon što je Informer preneo vest o izmišljenom intervjuu Novaka Đokovića koji je sajt "dailyreposrts.info", koji služi samo za promociju digitalne valute "bitkoin", stigla je reakcija tima našeg asa

- Tekst i navodi na temu Novakove navodne izjave o trgovanju kriptovalutama nisu istiniti. Nijedan detalj iz pomenutog teksta nije tačan, niti ima bilo kakvog uporišta u realnosti. Da bi se sprečile dalje spekulacije u vezi sa tim, stvar je preuzeo advokatski tim Novaka Đokovića, koji će se sa pravne strane baviti istim - poručeno je iz Novakovog tima. 

NOLE NA METI OZBILJNIH KRIMINALACA! Đokovića koriste za finansijske prevare!

Podsetimo, prevaranti su toliko daleko otišli da su u tekstu napisali da je Novak gostovao na Pink televiziji, i to kod voditelja rijaliti programa "Zadruge" Darka Tanasijevića. Đoković je navodno rekao da mu je trgovina bitkoinom glavni način za zarađivanje novca.

Foto: Starsportphoto

- Moj glavni način za sticanje zarade jeste novi program automatskog trgovanja kriptovalutama pod nazivom "Bitkoin era". To je najbolja prilika za sticanje malog bogatstva u kratkom periodu koju sam ikada video. Pozivam sve da probaju pre nego što je banke ugase - glasi izmišljena Đokovićeva izjava.

Izmišljotinama tu nije bio kraj, pa je Novak navodno pokazao na svom telefonu koliko je uvećao svoje bogatstvo.

Možda ste skeptični jer zvuči previše dobro da bi bilo istinito. Drago mi je da sam probao, jer je to bio najveći i najlakši novac koji sam ikada zaradio. Pričam o dnevnoj pasivnoj zaradi koja iznosi desetine hiljada dinara. To je najbrži način da trenutno napravite zalihu novca. Ali to neće trajati još dugo jer će ga sve više i više ljudi otkrivati i banke će ga ugasiti zauvek - dodao je Novak u izmišljenom intervjuu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 3 godine

Da je manje pljuvali po kolegama a više trenirao, mogao bi da igra na US openu. Čuj indijanaca ne seri vise. Glava služi i za razmišljanje a ne samo za frizure.

Milena

pre 1 godinu

A, cemu sluzi vasa glava.Ne razumete se u sport i zato je bolje da se bavite svojim malim bednim zivotom!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija