• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2020

19:55

AKO UMREM OSLOBAĐAM VAS ODGOVORNOSTI! Pojavio se formular koji će ĐOKOVIĆ MORATI DA POTPIŠE pre turnira u Sinsinatiju!

Tenis

AKO UMREM OSLOBAĐAM VAS ODGOVORNOSTI! Pojavio se formular koji će ĐOKOVIĆ MORATI DA POTPIŠE pre turnira u Sinsinatiju!

Podeli vest

Teniski savez Sjedinjinih Američkih Država čini sve napore kako bi početak turnira u Sinsinatiju mogao da počne

Na društvenim mrežama procurio je papir, koji je jedan vid saglasnasti, koju će navodno svaki učesnik Mastersa u Sinsinatiju morati da potpiše ukoliko želi da učestvuje na ovom turniru. 

RAFA DONEO VAŽNU ODLUKU! Španac saopštio BITNU VEST: Ovo je VARVARSKI, nisam želeo da se završi ovako!

Potpuno sam svestan rizika ulaska u Nacionalni trening centar i kompleks Bili Džin King nacionalnog centra (itd.) tokom kovid-19 pandemije. Shvatam da postoji rizik zbog ulaska u kompleks i toga što sam okružen drugim ljudima tokom kovid-19 pandemije. Rizik uključuje, ali nije limitiran na, dobijanje kovida-19, respiratornih problema, smrt, širenje kovida-19 članovima porodice ili ukućanima, kao i bilo kome drugom koji može da se suoči sa pomenutim problemima. Takođe shvatam da poštovanje kovid-19 protokola neće eliminisati ovaj rizik, čak i uz socijalno distanciranje i druge bezbednosne mere u kompleksu. Sa ovim znanjem prihvatam da uđem u kompleks birajući da to uradim uprkos tome što može da bude opasno za moje zdravlje i zdravlje ljudi sa kojima budem u kontaktu. Prihvatam odgovornost za svaki rizik koji uključuje povredu, ozbiljno oboljenje i smrt koji mogu da se dese meni ili drugima koji budu u kontaktu sa mnom, a rezultat su mog boravka u kompleksu i nastali su zbog nemarnosti Nacionalnog trening centra ili bilo kog drugog razloga. Sa punim razumevanjem shvatam da je ovo odricanje odgovornosti i saglasan sam sa tim da važi zauvek. Ova forma odricanja je obavezujuća za: mene, članove moje porodice i supružnika ukoliko budem živ, to jest moje naslednike i lične zastupnike ukoliko budem mrtav - navodi se, pored ostalog, u "procurelom" formularu.

Kada se ovaj formular pojavio u javnosti pojavili su se i razni komentari, za ali i protiv ovog bizarnog pravila. 

Svoj stav o potpisivanju saglasnosti objavila je i Džoana Konta koja će igrati u SAD.

Mislim da sa ovakvim formularima stvari uvek postali dosta mračne i veoma sumorne. To je jednostavno takva forma. Što se tiče prakse, gde god da odemo na turnir, čak i pre ove situacije (pandemije koronavirusa prim. aut), mi upravljamo našim telom. Svaku odluku koju donesemo koja se tiče toga kada igramo i koliko igramo će uticati na naše telo. Tako da, što se tiče ovog virusa i odluke koju će igrači doneti, mislim da to sve pada pod isto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 3 godine

Nole, mani se amerike, zdravlje je na pevom mestu!

Teniser

pre 3 godine

Sramota, da oni otovreno kažu da ne prihvataju odgovornost čak ni za sopstvene greške i propuste? Ovakav pamflet mogu da sastave samo licemerni, bahati amerikanci - kao dostojanstven čovek ovo ni u snu ne bih prihvatio da potpišem.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija