• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2020

16:00

KOLAPS! Stan Vavrinka PROPUŠTA Ju Es open, igra čelendžere!

Tenis

KOLAPS! Stan Vavrinka PROPUŠTA Ju Es open, igra čelendžere!

Podeli vest

Još jedan bivši šampion Ju Es opena odustao je od igranja na ovogodišnjem hrend slemu u Njujorku

Stan Vavrinka je odlučio poput Rafaela Nadala da ove godine ne igra na grend slemu na Flešing Medouzu.

Švajcarski teniser i šampion US opena iz 2016. godine je rešio da pre igra na seriji čelindžera u Pragu nego da putuje u SAD.

DOŠAO JE I TAJ DAN! Svet tenisa drhti: Đoković saopštava VELIKU ODLUKU!

VELIKA ZVEZDA SPORTA SANJA DA BUDE KAO NOVAK! Nije sjajan kao Federer, nema udarce kao Nadal, ali je UVEK TU!

 

- Privilegija je ponovo biti na terenu i raditi ono što volimo. Radujem se povratku u divni Prag posle toliko godina - rekao je 35-godišnji Švajcarac.

Turnir počinje 17. avgusta i biće prvi posle petomesečne pauze na ATP turu. Vavrinka je bio u Monaku, gde je trenirao sa Magnusom Normanom, a sada je stigao u Češku.

- Radio sam naporno i dobro trenirao prethodnih nekoliko nedelja, a sada jedva čekam mečeve - dodaje Vavrinka pred turnir na kojem će učestvovati 21 igrač iz prvih 150, uključujući Kolšrajbera, Veselog... 

Podsećanja radi, Novak Đoković je potvrdio učešće na Ju Es openu, dok Rodžer Federer ne igra jer se oporavlja od povrede.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija