• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2020

08:38

AMERIKANCI NATERALI ĐOKOVIĆA DA BIRA! Srbin je morao da donese NAJTEŽU ODLUKU!

Tenis

AMERIKANCI NATERALI ĐOKOVIĆA DA BIRA! Srbin je morao da donese NAJTEŽU ODLUKU!

Podeli vest

Zbog striktnih pravila Ju Es opena Novak Đoković morao je da donese izuzetno tešku odluku

Prvi teniser sveta ne može da računa na ceo stručni štab, kao ni ostali teniseri, koji su naterani da biraju koga će povesti u Njujork. 

Nije mogao da povede sve ljude sa kojima sarađuje, a ovog puta na grend slemu sa Srbinom neće biti njegov dugogodišnji trener  Marjan Vajda.

(FOTO) SABLASNO! IVANIŠEVIĆ OBJAVIO JEZIVU FOTKU! Ovako će to izgledati!

SVET OVO NIJE VIDEO OD 1999. GODINE! Amerikance ISPALILI njihovi ljubimci!

 

Podsećanja radi, teniseri koji budu igrali na US Openu moraće da potpišu dokument kojim se nacionalni savez SAD odriče svake odgovornosti ako se razbole ili umru ili ako neko zbog njih umre!
Slovački stručnjak bio je trener Novaka Đokovića od 2006. do 2017. godine, kada su se rastali, potom su usledili problemi za srpskog igrača, da bi se vratio u njegov stručni štab 2018.

Novak Đoković je u SAD doputovao u pratnji Gorana Ivaniševića, potom agenta Edoarda Artaldija i fizioterapeuta Ulisesa Badiua. Ivanišević se javio sa sablasnog praznog Artur Eš stadiona i poručio da će masters u Sinsinatiju i US Open biti najčudniji ikada.

Podsetimo, Novak Đoković juri četvrti trofej u Njujork, a 18. grend slem u karijeri. Na američkom "grend slemu" neće učestvovati Rodžer Federer i Rafael Nadal, zbog čega su mnogi već počeli da spočitavaju da ako osvoji pehar - to neće biti "pravi".

Foto: starsport

 

 

Mada, zaboravljaju vrlo bitnu činjenicu. Nadal nije pobedio Novaka na grend slemu od 2014. godine, a Federer od 2012.  Stvar je u tome da će sada Nole biti izjednačen sa svim rivalima, neće biti navijača, pa neće imati ko da mu zviždi i smeta tokom mečeva, s obzirom na to da ga Amerikanci baš ne vole. 

Nije na odmet podsetiti da je Federer izgubio poslednjih šest duela na "grend slemovima" protiv Đokovića i nije ga pobedio od 2012. godine, dok je Nadal malo bolji i poslednji trijumf na najvećim turnirima protiv Srbina ostvario je 2014. godine i to na Rolan Garosu. Interesantan je podatak i da je Federer devet od 20 grend slemova osvojio tako što na tom turniru nije odigrao meč protiv tensiera iz TOP4, dok je Nadal to uradio tri puta. Novak Đoković do sada nijednom! Najveći rival će mu sada biti Dominik Tim, treći teniser sveta, pa ako preko njega bude morao do trofeja, opet će Srbin ostatati na “nuli”.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 3 godine

Ipak je mali. Dozvolio da ga amerikanci zaj..., a on da im spase turnir. E, moj Novače...

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija