• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2020

21:56

ŠPANAC OČISTIO PUT NOVAKU DO FINALA! Bautista-Agut prošao u polufinale, čeka se Đoković!

Tenis

ŠPANAC OČISTIO PUT NOVAKU DO FINALA! Bautista-Agut prošao u polufinale, čeka se Đoković!

Podeli vest

Španski teniser Roberto Bautista Agut pobedio je Rusa Danila Medvedeva i tako postao potencijalni rival Novaka Đokovića u polufinalu mastersa u Njujorku

 

Španac Roberto Bautista-Agut je, posle preokreta i dva sata i 13 minuta velike borbe, savladao Danila Medvedeva, branioca titule na ovom turniru. Bilo je 2:1, po setovima 1:6, 6:4, 6:3.

UZNEMIREN SAM, VIDIM KAKO SE ODNOSE PREMA NAMA! Đokovića iznervirali Amerikanci!

Nije se mogao naslutiti ovakav epilog posle prvog seta. Medvedev je odmah poveo sa 5:0 u gemovima, i prvi deo igre rešio u svoju korist sa 6:1, za samo 29 minuta igre. Drugi set bio je baš turbulentan. Prvi je do brejka stigao Bautista-Agut, poveo sa 3:1, ali je ruski teniser serijom od tri gema, od kojih su dva bili brejkovi, poveo sa 4:3. Prednost brejka izgubio je odmah u narednom gemu, kao i sledeća dva, pa je Španac poravnao u setovima.

Foto: ap photo

U odlučujućem setu Medvedev je prvi napao, uzeo je brejk na startu, ali je usledio ribrejk Bautiste-Aguta. Odlučujući trenutak zbio se u šestom gemu, tada je španski teniser oduzeo još jednom servis rivalu i sačuvao svoj početni udarac do kraja, mada je bio prinuđen da spašava čak pet brejk lopti do pobede. Iskoristio je tek treću meč loptu i proslavio plasman u polufinale prvog ovogodišnjeg Mastersa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija