• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Beta

27.08.2020

15:40

STARIJI I OD KAMENA! Legendarna braća Brajan konačno okončali blistavu karijeru!

Tenis

STARIJI I OD KAMENA! Legendarna braća Brajan konačno okončali blistavu karijeru!

Podeli vest

Američki teniseri legendarni dubl braća Bob i Majk Brajan saopštili su da su završili karijeru. Blizanci se povlače u 42. godini, uoči početka Ju Es opena, gde su debitovali na grend slemu 1995. godine

Najuspešniji dubl u istoriji igrao je 26 sezona i osvojio 119 trofeja, što je rekord Open ere. Brajani su osvojili sva četiri grend slema, svih devet turnira masters serije, četiri trofejana završnom turniru i zlatnu olimpijsku medalju.

MATIĆ U OPASNOSTI! Potvrđen slučaj koronavirusa!

Imaju ukupno 16 grend slem trofeja iz 30 finala i 39 masters titula iz 59 finala. Majk Brajan rekao je da se obojica slažu da je vreme za završetak karijere.

Braća Brajan su proveli ukupno 438 nedelja na prvom mestu svetske rang-liste dublova, a 10 sezona su završili na toj poziciji. Majk je 16. jula 2018. godine kao 40-godišnjak postao najstariji dubl igrač na prvom mestu liste, na kojoj je proveo ukupno 506 nedelja. Bob je u avgustu 2018. podvrgnut operaciji kuka, a prvi igrač sveta bio je ukupno 439 nedelja.

Oni su 2007. godine osvojili Dejvis kup, zlato na Igrama u Londonu 2012. i bronzu na Igrama u Pekingu četiri godine ranije.Uspešne karijere završili su skorom od 1.108 pobeda i 359 poraza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija