• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2020

15:23

VELIKI HENDIKEP ZA ĐOKOVIĆA! On živi za 25.000 ludih Njujorčana!

Tenis

VELIKI HENDIKEP ZA ĐOKOVIĆA! On živi za 25.000 ludih Njujorčana!

Podeli vest

Novak Đoković je prvi favori na Ju Es openu, smatra njegov bivši trener Boris Beker

U Njujorku će se odigrati prvi grend slem posle pandemije koronavirusa, a neće biti Rafael Nadal i Rodžer Federer.

Na pitanje da li neko može da stane na put Đokoviću do titule u Njujorku, Beker je rekao:

- Naravno, Novak je prvi favorit, on je prvi igrač na svetu. Ali, biće mu neobično da igra pred praznim tribinama. Živo od navijača! Njega uzbuđuje publika, on voli da igra pred 25.00 ludih Njujorčana. Za njega su prazne tribine hendikep, ali je to prednost za slabije rangrane igrače. Top igrači su navikli da igraju pred velikim brojem ljudi, to je njima najnormalnije bez obzira na to koji turnir je u pitanju. Baš me zanima kako će najbolji igrači da se prilagode na takav ambijent u prvih nekoliko kola - kazao je Beker.

BEKER RADI PROTIV ĐOKOVIĆA! Nemac OTKRIO TAJNU i POTKAČIO Novaka!

U INAT MRZITELJIMA! Zlobnici će CRĆI OD MUKE, nisu uspeli da SMENE Đokovića!

 

Nema Nadala, nema Federera, samo ta činjenica otvara Novaku put ka trofeju, ali Beker ne misli da će Srbinu biti lako.

- Ne smemo zaboraviti da su igrači, uključujući i Đokovića, bili an dugoj pauzi. Niko nije mogao da igra nigde. Čak i da ste Novak Đoković sa 17 grend slem titula za pojasom, opet vam trebaju turniri, treba vam ritam. Jedan turnir pre Gren Slema je dobra stvar, ali opet nije idealna priprema, posebno kada je Novak u pitanju.

I Bekera su pitali za komentar o Adria Turu održanom u Beogradu.

Foto: USA Today

 

- Ne razumeme kritike. Novak je organizovao turnir u svojoj zemlji gde su zakoni drugačiji nego u Nemačkoj i Velikoj Britaniji. Očigledno, da nije bila dozvoljena organizacija turnira, on ga ne bi ni organizovao - kaže Beker, pa dodaje na istu temu.

- Povrh svega, turnir je bio humanitarnog karaktera, nije bilo nagrada za takmičare, već je novac išao za ljude kojima je najpotrebniji. Ono što jeste bila greška je žurka za igrače, koji su se tamo previše opustili. Tamo je bilo 25-20 ljudi, preterali su, a trebalo bi uvek da služe kao uzori svima, svaki dan u godini, ali to veče nisu bili. Ipak, koliko god da su kritikovani, a bilo je teških osuda, nisu ih zaslužili. Neki igrači su platili skupo taj ispad, bili su u karantinu. Posle svega, uradili su dobru stvar, pa ne razumem kritike.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija