• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2020

11:48

ĐOKOVIĆ SE POVLAČI! Teniski svet u šoku posle ove odluke prvog igrača sveta!

Tenis

ĐOKOVIĆ SE POVLAČI! Teniski svet u šoku posle ove odluke prvog igrača sveta!

Podeli vest

Kako penosi “Njujork Tajms”, Đoković i Vašek Pospišil dali su ostavke na funkcije u Asocijaciji teniskih profesionalaca i planiraju forimiranje posebnog udruženja tenisera

Nezadovoljni statusom tenisera igrači predvođeni Novakom Đokovićem odlučili su da formiraju posebno telo koje će zastupati njihove interese van strukture Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP).

(VIDEO/FOTO) AGONIJA, MUČENJE... Ovakvog Novaka nikada nismo videli! Kroz pakao je prošao!

VOLIM OVAKVE USLOVE! Đoković otkrio šta mu je to odgovaralo i analizirao narednog rivala!

 

 

Srbin, koji je obavljao funkciju predsednika Unije igrača u okviru ATP, i Kanađanin, Đokovićev zamenik, su prema saznanjima pomenutog izvora planove detaljno opisali u dokumentu koji su prosledili drugim igračima, a u njemu su istakli da je neophodno kreiranje autonomnog tela koje će štititi interese tenisera.

- Cilj PTPA nije da zameni ATP, već da pruži igračima samoupravnu strukturu nezavisnu od ATP i tako omogući direktno reagovanje na potrebe i brige igrača koji su članovi - navedeno je u dokumentu prosleđenom igračima.

Povodom formoranja novog tela oglasio se Pospišil koji je istakao da će se igrači sastati u subotu uveče i “fotografijom ovekovečiti istorijski trenutak”. Takođe, Kanađanin je rekao da bi grupa imala u osnovi istu funkciju kao sindikat, ali sa više pravne fleksibilnosti.

Novaku Đokoviću i Vašeku Pospišilu su se već pridruđili neki od najboljih tenisera sveta među kojima i Džon Izner.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija