• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2020

08:29

SRAMOTA, ZABILI MU NOŽ U LEĐA! Nadal i Federer OBJAVILI RAT Đokoviću usred finala Sinsinatija!

Tenis

SRAMOTA, ZABILI MU NOŽ U LEĐA! Nadal i Federer OBJAVILI RAT Đokoviću usred finala Sinsinatija!

Podeli vest

Sraman, vrlo niza potez Rafaela Nadala i Rodžera Federera dok je Novak Đoković igrao finale Sinsinatija

Medji su preneli da Đoković više ne želi da interese tenisera zastupa kroz Savez igrača, oformljen kao jedno od tela Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP), već pokreće sopstvenu organizaciju koja bi se borila za prava igrača.

Švajcarac i Španac su se oglasili tokom Đokovićeve borbe sa Milošem Raonićem i poručili da se ne slažu sa Srbinom. 

Naime, mediji su preneli da su Đoković i Vasek Pospišil poslali imejl kolegama, u kome su ih obavestili da im je želja da se formira Asocijacija profesionalnih teniskih igrača (PTPA).

Predsednik ATP-a Andrea Gaudenci, poslao je odmah igračima pismo u kome se, pored ostalog, navodi:

- Prepoznajemo izazove koje naši članovi imaju u današnjim okolonostima, ali čvrsto verujemo da je sada vreme za zajedništvo, ne za unutrašnje podele. Nepokolebljivo ostajemo u nameri da pomognemo svim našim igračima u svim sverama ovog biznisa, čineći sve da dobiju ono što je maksimalno moguće, a da im se pritom glas čuje.

Rafa je dok se Nole borio za trofej poručio da je protiv njegove ideje.

- Svet prolazi kroz tešku, komplikovanu situaciju. Lično mislim da su ovo vremena za smirenost, kao i rad svih nas zajedno - u istom pravcu. Vreme je za zajedništvo, ne za odvajanja. Ovo su momenti kada se velike stvari mogu ostvariti jedino dok je svet tenisa ujedinjen. Svi mi, igrači, turniri, čelnici, treba da radimo zajedno. Imamo veliki problem, a podela definitivno nije rešenje -  napisao je Rafa na Tviteru.

Federer je jedva dočakao da poruči da je protiv Đokovića.

- Slažem se sa Nadalom. Ovo su nesigurna vremena, puna izazova, mislim da je od ključne važnosti da budemo zajendo kao igrači, kao sport, kako bismo prokrčili najbolji put - napisao je Švajcarac.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija