• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2020

23:18

OGLASILI SE ORGANIZATORI US OPENA! Đokovića čekaju OZBILJNE POSLEDICE nakon izbacivanja!

Tenis

OGLASILI SE ORGANIZATORI US OPENA! Đokovića čekaju OZBILJNE POSLEDICE nakon izbacivanja!

Podeli vest

Organizatori US opena oglasili su se nakon izbacivanja Novaka Đokovića zbog toga što je pogodio sudiju lopticom

 

Nakon što je izbačen iz daljeg takmičenja na Grend slemu u Sjedinjenim Američkim Državama, organizatori US opena su se oglasili i objasnili situaciju.

ĐOKOVIĆ NIJE PRVI KOME SE OVO DESILO! Novak treći u istoriji tenisa koji je diskvalifikovan sa GREND SLEMA!

Oni su objasnili da je sve bilo na sudiji meča koji je odlučio da diskvalifikuje Đokovića. Takođe, pored izbacivanja, Novaka se suočava sa dodatnim posledicama.

- U skladu sa Gren slem pravilnikom, prateći radnju namernog udaranja lopte na opasan ili nesmotren način na terenu ili udaranja lopte sa nemarnim zanemarivanjem posledica, sudija US Opena je odlučio da diskvalifikuje Novaka Đokovića.

Zbog toga će on izgubiti sve poene zarađene na US Openu i biće kažnjen oduzimanjem novčane nagrade na turniru, pored drugih novčanih kazni izrečenih u vezi sa ovim incidentom - navodi se u saopštenju.

 

Nole će ostati bez do sada osvojenih bodova na ovogodišnjem turnira, kao i novca koji je zaradio ulaskom u osminu finala.

Pored toga, platiće i dodatnih 20.000 dolara jer se nije pojavio na konferenciji posle meča.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Olja

pre 3 godine

I šta još ??? Oduzmite mu sve titule koje je osvojijo !!!

Bocan

pre 3 godine

Najzad im je uspelo da ga na trenutak zaustave. Nato kartel ga je okupio poslednjih godina. Sve su pokušali predatori i najzad... Nadam se da će ova baka preživeti jer bi Nole popasao doživotnu... Da je Federer ovo uradio, dodelili bi mu sudijski lekarski sa sociologom i psihijatrom da se slučajno nebi uznemirio. Sledeći put nole treba da se pojavi na konferenciji za štampu sa dobro veče, kao Milka Canić i doviđenja.

Bosanac

pre 3 godine

Ma smiješno i žalosno Nole je dalje Ljudia a Amere če svakako da pokosi korona j.... ma... Nisam Srbin al Nole nikako nije ovo zaslužio

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija