• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2020

00:54

DRUGAČIJE NE BI NI MOGAO DA ELIMINIŠE ĐOKOVIĆA! Licemerni Španac poručio nakon meča: Sudija je uradio pravu stvar, tako nešto se ne radi!

Tenis

DRUGAČIJE NE BI NI MOGAO DA ELIMINIŠE ĐOKOVIĆA! Licemerni Španac poručio nakon meča: Sudija je uradio pravu stvar, tako nešto se ne radi!

Podeli vest

Španski teniser Pablo Karenjo-Busta verovatno na drugačiji način ne bi ni mogao da eliminiše Novaka Đokovića nego diskvalifikacijom srpskog asa

Karenjo-Busta jeste mučio Novaka, imao je i brejk viška ufinišu prvog seta, a onda je neočekivano došao do trijuma nad prvim reketom sveta. I dok se Đoković nije pojavio na konferenciji za novinare, Španac je rekao:

KIRJOS SE PITA: KOLIKO GODINA SUSPENZIJE SE DOBIJA ZA OVO? Australijancu je malo trebalo da OPET UDARI NA NOVAKA!

Nisam video momenat. Gledao sam u svog trenera, slavio sam brejk i onda sam video da linijski sudija leži. Bio sam šokuiran. Dok su pričali na mreži, bio sam fokusiran samo na slučaj da moram da nastavim da igram. Sve to je trajalo dugo.  Novak mi je pružio ruku. Mislim da nije namerno. Ne mislim da bi bilo ko od nas to uradio namerno. To je samo trenutak. Loša sreća - rekao je Španac koji je bio saglasan sa novinarima da je potez Srbina bio nedopustiv:

Naravno da ne možete to da uradite. Pravila su pravila. Sudija i supervizor su uradili pravu stvar, ali nije lako da donesete takvu odluku.

Foto: Tanjug/AP

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ilija

pre 3 godine

koliko je godina dobio Sapovalov sto je udario sudiju lopticom namerno i mnogo mnogo jace. A Kirijos neka izvadi lekarsko uverenje da je psihicki zdrav pa onda moze na teren. Na njegovu srecu da bi igrao tenis nije potrebno da budes psihicki zdrav.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija