• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2020

01:02

OGLASIO SE NOVAK ĐOKOVIĆ NAKON ELIMINACIJE! Evo šta je poručio ženi KOJU JE POGODIO!

Tenis

OGLASIO SE NOVAK ĐOKOVIĆ NAKON ELIMINACIJE! Evo šta je poručio ženi KOJU JE POGODIO!

Podeli vest

Naš najbolji teniser Novak Đoković oglasio se nakon diskvalifikacije sa US opena

On je putem Instagrama poslao poruku svima koja glasi:

- Cela ova situacija me čini zaista tužnim i praznim. Proverio sam kako se oseća linijski sudija, i prema informacijama koje sam dobio, oseća se dobro, hvala Bogu. Njeno ime ne mogu da otkrijem zbog očuvanja njene privatnosti. Jako mi je žao što sam joj naneo takav stres. Nije bilo namerno. Bilo je pogrešno.

Želim da ovo neprijatno iskustvo, diskvalifikaciju sa turnira, pretvorim u važnu životnu lekciju, kako bih nastavio da rastem i razvijam se kao čovek, ali i teniser.


Izvinjavam se organizatorima US Opena. Veoma sam zahvalan svom timu i porodici što mi pružaju snažnu podršku, kao i mojim navijačima jer su uvek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve
- napisao je Đoković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This whole situation has left me really sad and empty. I checked on the lines person and the tournament told me that thank God she is feeling ok. I‘m extremely sorry to have caused her such stress. So unintended. So wrong. I’m not disclosing her name to respect her privacy. As for the disqualification, I need to go back within and work on my disappointment and turn this all into a lesson for my growth and evolution as a player and human being. I apologize to the @usopen tournament and everyone associated for my behavior. I’m very grateful to my team and family for being my rock support, and my fans for always being there with me. Thank you and I’m so sorry. Cela ova situacija me čini zaista tužnim i praznim. Proverio sam kako se oseća linijski sudija, i prema informacijama koje sam dobio, oseća se dobro, hvala Bogu. Njeno ime ne mogu da otkrijem zbog očuvanja njene privatnosti. Jako mi je žao što sam joj naneo takav stres. Nije bilo namerno. Bilo je pogrešno. Želim da ovo neprijatno iskustvo, diskvalifikaciju sa turnira, pretvorim u važnu životnu lekciju, kako bih nastavio da rastem i razvijam se kao čovek, ali i teniser. Izvinjavam se organizatorima US Opena. Veoma sam zahvalan svom timu i porodici što mi pružaju snažnu podršku, kao i mojim navijačima jer su uvek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve.

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 6. Сеп 2020. у 3:58 PDT

 

Podsetimo, Novak je imao priliku da priča na konferenciji za medije nakon meča, ali je to odbio pa se oglasio na ovaj način.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DJOLE

pre 3 godine

DA NIJE BILO OVO BILOBI DA JE POZITIVAN NA KORONU JER DRUGACIJE GA NEBI MOGLI ELIMINISATI SA TURNIRA . A TA SUJIJA JE PALA KAO DA JE UDARIO GROM, ZA SIMULIRANJE NA UTAKMICAMA SE IGRACI KAZNJAVAJU . DALI CE I ONA BITI KAZNJENA. A AKO JE NEKA POREMECENA MENTALNO KAKO MOZE DA BUDE SUDIJA. KOD AMERIKANACA JE SVE MOGUCE, SADA LIKUJU AMERICKI NOVINARI STO JE NOVAK KAZNJEN. MOGU SAMO DA GA UHVATE ZA ONU STVAR I DA GA PROSETAJU PO NJUJORKU

miki

pre 3 godine

Svaka škola se plaća. Ti si najbolji, ustani i pobedi!

Bogoljub

pre 3 godine

Bog gleda odgovor svakog Noleta, linijskog sudije, sudija, svih Nole, budi jak, ti si ponos svih nas Srb

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija