• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2020

16:15

(FOTO) JELENA ĐOKOVIĆ ZABRINUTA ZA NOVAKOVO MENTALNO ZDRAVLJE! Skandal! Švajcarci imaju nenormalnu teoriju!

Tenis

(FOTO) JELENA ĐOKOVIĆ ZABRINUTA ZA NOVAKOVO MENTALNO ZDRAVLJE! Skandal! Švajcarci imaju nenormalnu teoriju!

Podeli vest

Novakom Đokovićem koji je diskvalifikovan sa Ju Es opena jer je slučajno lopticom u glavu pogodio sudiju bavili su se i mediji u Švajcarskoj

Prvi teniser sveta je danima je u centru pažnje, dok ga deo javnosti osuđuje dobio je podršku od navijača, pojedinih tenisera, naravno od svog stručnog štaba, kao i supruge Jelene.

Međutim, švajcarski Blik, inače zemljaci Rodžera Federera, ima nenormalnu teoriju, odnosno objasnili su šta je Novakova supruga želela da poruču jednim Tvitom. 

Šta je Zverev rekao o Đokoviću pogledajte OVDE.

- Ako pustite da vas oduvaju, izgubičete kontakt sa svojim korenom. Ako dopustite da vas pokreće nemir, gubite kontakt sa onim što jeste - podelila je Jelena na svom Tviteru.

Foto: blick.ch

 

 

 

JELENA ĐOKOVIĆ SE OGLASILA POSLE SKANDALA U NJUJORKU! Poslala je Novaku moćnu poruku, ništa mu više nije potrebno!

HRVATSKI ISTORIČAR PODIGAO SVET NA NOGE ZBOG NOVAKA! Zapad boli što jedan Srbin, Balkanac, "inferiorna rasa" pobeđuje u njihovom "gospodskom sportu"!

 

Švajcarci su na osnovu toga zaključili da je Jelena zabrinuta za Novakovo mentalno zdravlje, što ukazuje naslov Blika, gde se pominje i da mu je potrebna stručna pomoć za njegov bes koji ne može da kontroliše: Njegov bes je van kontrole, potrebna mu je stručna pomoć, navodi se u naslovu.

 

Foto: printscreen

 

- Jelena ne pominje ime svog supruga, ali je očigledno šta sugeriše citatom. Đokoviću je prekipelo, tako da je njegova agresija kulminirala bacanjem loptice. Ostalo je istorija. Pogodio je linijskog sudiju u grkljan i izbačen je sa turnira - piše u tekstu, a dodatni argument im je i slika koju su Jelena i Novakov trener Marjan Vajda podelili na svojim Instagram profilima, gde je Novak okružen prijateljskim rukama koji mu nude ljubav i podršku.

Jasno je da su uz zemljaka Federera, ali ovo je zaista nisko i sramno.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija