• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2020

09:12

LICEMERNO! Najviše profitirao od izbacivanja Srbina, sad Noletu DRŽI LEKCIJE!

Tenis

LICEMERNO! Najviše profitirao od izbacivanja Srbina, sad Noletu DRŽI LEKCIJE!

Podeli vest

Pablo Karenjo Busta ne bi još uvek bio na US openu da Nole nije izbačen... Sada je našao da drži lekcije našem asu

- Novak Đoković je broj jedan i morao bi da nauči da se bolje kontroliše. Ta situacija kada je pogodio sudiju je čista nesreća. Kad se to dogodi, morate da se povinujete pravilima i zatražite oproštaj, kao što je on uradio - izjavio je Španac.

Šta ovi dana radi Novak Đoković pogledajte OVDE.

(VIDEO) IZ DRUGOG UGLA! Srećo, gde si? Pojavio se novi snimak Đokovićeve diskvalifikacije: Pala kao da je pogodio metak!

Nastavio je u istom ritmu. Potkačio je i Nika Kirjosa.

- Kirjosu mora da je prilično dosadno kod kuće. Ne znam da li će igrati neki turnir do kraja godine, ali kad bude, pričaćemo o njemu jer to zaslužuje. U međuvremenu kod kuće će nastaviti da piše poruke na Tviteru.

Govorio je i završnici US opena.

- Nema ni Nadala, ni Federera ni Đokovića, ali oni koji su ostali su odlični i neće nikom biti nimalo lako. Imamo šansu, zašto da je ne iskoristimo? Igram protiv Zvereva, a njega trenira David Ferere. On me dobro zna, ali na terenu će biti Zverev, a ne Ferer - zaključio je Karenjo-Busta.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija