• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2020

12:26

NAPAD NA BEKERA ZBOG SRPKINJE! Nemac ODLEPIO za lepom Marijanom, na udaru zbog seksističkih komentara!

Tenis

NAPAD NA BEKERA ZBOG SRPKINJE! Nemac ODLEPIO za lepom Marijanom, na udaru zbog seksističkih komentara!

Podeli vest

Nekadašnji trener Novaka Đokovića i bivši nemački teniser Boris Beker tokom US opena je u ulozi stručnog konsultanta

Jedan komentar u prenosu mogao bi skupo da ga košta.

PROROK BEKER OKREĆE LEĐA NOVAKU! Otkrio šta je savetovao Srbinu pre 4 godine!

BEKER OKRENUO LEĐA ĐOKOVIĆU! Bivši Novakov trener očekuje da Novak NE OSVOJI US OPEN!

 

 

Bekeru je jezik bio malo brži...On je komentarisao meč između Aleksandra Zvereva i Pabla Karenjo-Buste u polufinalu koji je sudila Srpkinja Marijana Veljović.

U jednom trenutku, Beker je izgovorio rečenicu koja je veoma brzo podigla veliku prašinu, jer je okarakterisana seksističkom

- Moram da kažem da je sudija ovog meča veoma slatka. Bitno je da jelo i ukusno i lepo izgleda! - - rekao je Beker za "Eurosport Nemačka".

 

 

To nije promaklo navijačima koji su ga osudili da je "seksistička svinja"!

- Ne može biti ozbiljno! Molim vas kažite mi da to nije rekao u 2020. godini! - bio je samo jedan od komentara koji prenosi švajcarski "Blik".

Foto: reuters

 

Nije ovo prvi put da Marijana bude u centru pažnje jer se svi još sećaju januara ove godine kada je odbrusila Rodžeru Federeru koji je pokušao da promeni neku odluku.

O tome kakao je beker okrenuo leđa Đokoviću čitajte OVDE.

Neko je Bekera komentarom podsetio na to što je svojevremeno suprugu prevario u ostavi za metle, i to dok se ona porađala u bolnici u Londonu.

Oh, Borise! Ovog momka ne možete izvesti iz ormara za metle!

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 3 godine

Više normalan čovek ne može normalnoj ženi da uputi kompliment! Poželjno je da sudionici konverzacije budu "modernih" seksualnih opredeljenja.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija