• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2020

16:38

SRBIJA NE MORA DA BRINE ZA BUDUĆNOST TENISA! Kecmanović osvojio prvu ATP titulu u karijeri!

Tenis

SRBIJA NE MORA DA BRINE ZA BUDUĆNOST TENISA! Kecmanović osvojio prvu ATP titulu u karijeri!

Podeli vest

Naš teniser Miomir Kecmanović osvojio je prvu ATP titulu nakon što je u finalu turnira u Kicbilu pobedio Nemca Janika Hanfmana sa 6:4, 6:4

 

Kecmanović je protiv 118. igrača na svetu opravdao ulogu favorita, ali i "osvetio" zemljake Dušana Lajovića i Lasla Đerea, koje je Hanfman savladao na putu do finala.

(FOTO) OGLASILA SE JELENA ĐOKOVIĆ! Novakova supruga ima JAKU PORUKU nakon sramote na US openu!

Miomiru je ovo bilo drugo ATP finale u karijeri, a sada je došla i prva titula. Podigao je trofej Kecmanović i osvojio tako 250 bodova. Ujedno se osvetio Hanfmanu koji je na ovom turniru eliminisao i Dušana Lajovića i Lasla Đerea.

Foto: reuters

Kecmanović je došao do 1.258 bodova na ATP listi, pa će od ponedeljka biti 39. igrač sveta. Njegov najbolji rejting do sada je 47. mesto. Dakle, prvi put je ušao u 40 najboljih na ATP listi.

Na putu do finala Kecmanović je izbacio Nišikorija, Tompsona, Delbonisa i Heslera. Sada je pao i Hanfman.


Turnir u Kicbilu, na šljaci, igrao se za nagradni fond od 542.695 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija