• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2020

11:44

SVI ĆUTE, ALI OVO JE DOKAZ! ATP SE POKLONIO, evo zašto je Novak najbolji teniser svih vremena!

Tenis

SVI ĆUTE, ALI OVO JE DOKAZ! ATP SE POKLONIO, evo zašto je Novak najbolji teniser svih vremena!

Podeli vest

Zvanični sajt ATP tura odao je priznanje prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću koji je nedavno osvojio masters u Rimu

Kako navode, Srbin u proseku osvoji "veliki trofej" na svakih 3.3 turnira u kojima učestvuje. Učinak je dodatno popravio osvajanjem 36. titule na mastersu u Rimu. 

Ujedno, to je bio njegov peti trofej na turniru u Rimu. Nakon što je sa 2:0 (7:5, 6:3) savladao Dijega Švarcmana u finalu Rima, Srbin je došao do 58. trofeja u karijeri, tri više ima od Nadala, a četiri trofeja više od Rodžera Federera. 

(VIDEO) NOLE SE OGLASIO POSLE SKANDALA U NJUJORKU! Izašao je na teren i poslao moćnu poruku!

SVE JE POZNATO! Zna se TAČAN DATUM kada će Đoković srušiti Federera! Ali, imam jedan uslov!

 

 

Foto: Reuters

 

 

U "velike trofeje" spadaju grand slem turniri, ATP finala, Masters 1000 turniri i Olimpijske igre. Novak ima 17 grend slem titula, pet puta je osvajao ATP finale i impozantnih 36 titula osvojio je na Masters 1000 turnirima.

Procenat pobeda srpskog tenisera u ovom aspektu je bolji od Rafaela Nadala koji u proseku 3.4 puta osvajao velike turnire (55 od 187) dok je Federer osvajao trofej na  4.3 turnira u kojima učestvuje (osvojio 54 od 237).

IZBACILI SU NOVAKA JER NIKO TAMO NIJE MOGAO DA GA POBEDI, AL' POBEDIĆE ON SLEDEĆE GODINE! Vučić nije izdržao da ne kaže Grenelu za nepravdu na US Openu!

NEVEROVATNI ĐOKOVIĆ! Jelena otkrila koliko SVETSKIH JEZIKA govori Novak - fascinantno!

 

Pošto se godinama vodi polemika ko je najbolji teniser ikada, kada pogledate ove brojke, dileme nema - Novak Đoković. Samo je gubljenje vremena pričati o tome. Ostalo je još nekoliko rekorda koje naš as nije srušio, ali već 2021. godine bi mogao i taj posao da završi. Tri grend slema ga dele od Federerovog rekorda, dok bi već u martu mogao da svrgne Rodžera s trona i postane teniser sa najviše nedeljea provedenih na prvom mestu.

 

Bonus video 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 3 godine

Kakve veze ima “ bonus video” sa tekstom o Novaku Djokovicu?! Zbog cega mesate babe i zabe?! Kakve su ovo supacke novine bez ikakvog reda?!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija