• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2020

20:50

ROLAN GAROS! Cicipas lako do TREĆEG kola!

Tenis

ROLAN GAROS! Cicipas lako do TREĆEG kola!

Podeli vest

Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se u treće kolo Rolan Garosa pobedom nad Urugvajcem Pablom Kuevasom

Cicipas je savladao Urugvajca Pabla Kuevasa sa 3-0 u setovima, posle sat i po vremena – 6:1, 6:4, 6:2. Odlično je šesti teniser planete ušao u meč i odmah na startu napravio dva brejka, koja je i sačuvao.

(VIDEO) U POBEDI SE NE PONOSI, U PORAZU NE PONIZI! Novak je OČIT primer pravog DŽENTLMENA!

Brejkom je Cicipas počeo i drugi set, ali se Kuevas vratio ribrejkom i izjednačio na 3:3. Ipak, izgubio je servis već u narednom gemu, a onda umalo i još jednom.Drugi set je bio najteži za Cicipasa koji je u trećem, baš kao i u prvom, dominirao i na servisu i na riternu i veoma ubedljivom igrom se plasirao u treće kolo.

Tu će se sastati sa "dželatom" Nikole Milojevića, slovenačkim igračem Aljažom Bedeneom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija