• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2020

08:22

(FOTO) GRMI NOVAK, SVE IM JE SASUO U LICE! Bez dlake na jeziku, niko ih ovako nije NAPENALIO!

Tenis

(FOTO) GRMI NOVAK, SVE IM JE SASUO U LICE! Bez dlake na jeziku, niko ih ovako nije NAPENALIO!

Podeli vest

Novak Đoković je upisao ubedljivu pobedu nad Danijelom Elahijem Galanom Riverosom – 3-0 (6:0, 6:3, 6:2)

Bio je prvi teniser sveta nezadovoljan i frustriran tokom meča jer organizatori nisu zatvorili na vreme krov na Filip Šatrijeu,pa je kiša napravila haos na terenu.

Kolumbijac se okliznuo i mogao je izbiljno da se povredi. Novak je u svom stilu, kao i uvek, otvoreno i bez dlake na jeziku, opleo po organizatorima.

Foto: tanjug/ap photo

 

- Što se tiče odluka, supervizora, to nije u mojim rukama. Ja mogu da kažem šta imam, ali ako oni donesu odluku da se igra bez krova po blatu onda moram da prihvatim. Dečko se skliznuo, mogao je da se povredi. Možda se preko TV te stvari ne vide, ali za nas je to stvarno opasno - kazao je prvi t5eniser sveta, a onda pogodio pravo u metu.

 

- Ponekad je čudno kada ljudi dolaze u civilnim cipelama i proveravaju teren, to mi je sve malo čudno, dolaze u nekim običnim patikama. Ako već proveravaš da li je klizavo onda barem obuci patike za šljaku. To mi je malo kontradiktorno. Ti kao sudija (ili supervizor) imaš tu moć da kažeš da se nastavi ili prekine, a prosto nisi obučen kako treba da bi osetio ono što bi mi trebalo da osetimo na terenu - objasnio je Novak, koji u narednom kolu igra protiv Karena Hačanova..

Foto: tanjug/ap photo

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 3 godine

NIJE BRIGA NJIH DA SE KOLUMBIJAC POVREDI NEGO TI, GADJAJU TEBE DA TE NA SVAKI NACIN SPRECE U DALJEM OSVAJANJU MASTERSA I GREN SLEMOVIMA A ZNA SE I ZBOG KOGA...UDARIO SI NJIHOVU IKONU A ONI TO NE PRASTAJU.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija