• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2020

16:50

SENZACIJA U PARIZU! Favorit eliminisan!

Tenis

SENZACIJA U PARIZU! Favorit eliminisan!

Podeli vest

Nema kraja senzacijama na ovogodišnjem Rolan Garosu. Veliki broj favorita odavno je spakovao kofere i vratio se kućama, a posle sedmog dana Otvorenog prvenstva Francuske, ista sudbina zadesila je i Aleksandera Zvereva

Nemac, koji je u Parizu postavljen za 6. nosioca, eliminisan je od mlade nade svetskog tenisa, 19-godišnjeg Janika Sinera iz Italije rezultatom 1:3 (3:6, 3:6, 6:4, 3:6).

Sada Janika Sinera čeka najteži posao, pošto će za ulazak u polufinale igrati protiv "kralja šljake" Rafaela Nadala, koji do sada nije izgubio set u Parizu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija