• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2020

12:10

OVO ĆE VAS ZANIMATI! Evo šta je zajedničko Hamadu i Novaku!

Tenis

OVO ĆE VAS ZANIMATI! Evo šta je zajedničko Hamadu i Novaku!

Podeli vest

Hamad Međedović, momak od 17 godina, napravio je senzaciju u juniorskoj konkurenciji na Rolan Garosu, pošto je eliminisao prvog nosioca Harolda Majotu sa 2:1 (7:5, 4:6, 6:3)

Ne mora Srbija da brine za budućnost tenisa, ima ko da nasledi Novaka Đokovića. To tvrdi i Bodgan Obradović, nekadašnji selektor Dejvis kup tima Srbije.

Foto: printscreen

 

Stručnjak ima samo reči hvale za mladog i talentovanog Novozarca. Ali, kaže da ima jednu, navija za Crvenu zvezdu, ako i prvi teniser sveta.

Stalno mu pričam da nije na pravoj strani, ali on navija za Zvezdu. To je njegov izbor, i uvek mu kroz šalu govorim kako je napravio grešku. Dobro, razumem ga. To sam i Noletu pričao, ali ni on me nije poslušao. Verovatno neće ni Hamad – kazao je za portal "24sedam" Obradović.

Bogdan Obradović veruje da će Međedović imati priliku da se vidi sa Đokovićem tokom trajanja gren slema u Parizu.

Ne znam da li su se videli tamo, ali verujem da će mu Nole sigurno biti pri ruci ako mu nešto zatreba. Novak se za njega interesuje stalno i uvek me pita kako se razvija, tako da će sa te strane dobiti podršku najboljeg na svetu – poručio je Obradović.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija