• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2020

19:14

(VIDEO) OPŠTI HAOS, ALBANCI NAPALI Novakovog prijatelja!

Tenis

(VIDEO) OPŠTI HAOS, ALBANCI NAPALI Novakovog prijatelja!

Podeli vest

Albanski sportski analitičar Arjan Bakali izazvao je pravu buru u tamošnjoj javnosti, pošto se na njihovoj najgledanijoj sportskoj emisiji ''Procesi Sportiv'' pojavio u majici Novaka Đokovića

Bakali je odmah na početku emisije skinuo jaknu ispod koje je ponosno nosio Noletovu majicu.

Na zaprepašćenje voditelja i ostalih gostiju, on je naveo da taj komad garderobe nosi iz solidarnosti prema Novaku posle poraza u finalu Rolan Garosa. Takođe, Albanac je dodao da je sa srpskim asom veliki prijatelj.

 

 

Albanski mediji su odmah opleli po Bakaliju, uz napomenu da Novak često pomaže Srbima na Kosovu. Oni su još u svoje vesti ubacili i snimke na kojima najbolji teniser sveta peva pesmu "Vidovdan" što smatraju skandaloznim.

Za kraj, Arjan Bakali je iznenadio sve u emisiji najavom da bi Novak uskoro mogao da bude njegov gost u Tirani. On je istakao da je kontaktirao Srđana Đokovića, koji mu je putem telefona potvrdio da bi Nole voleo da ga poseti, ali tek kada prođe ludilo s koronom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SVETSKA SENZACIJA

pre 3 godine

PRVI OBLICI ŽIVOTA NA ZEMLJI Veliko otkriće znanstvenika s Ruđera: Ovo baca novo svjetlo na spoznaje o evoluciji! Međunarodni tim znanstvenika predvođen evolucijskim genetičarem prof. dr. Tomislavom Domazetom-Lošom s Instituta Ruđer Bošković (IRB) i Hrvatskog katoličkog sveučilišta (HKS) otkrio je da se bakterijski biofilmovi ponašaju poput embrija. Ovo istraživanje baca sasvim novo svjetlo na dosadašnje spoznaje o prvim oblicima života na Zemlji. Rezultati istraživanja objavljeni su u uglednom znanstvenom časopisu Molecular Biology and Evolution

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija