• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.10.2020

23:34

POČISTIO RIVALA! Zverev došao do druge titule zaredom

Tenis

POČISTIO RIVALA! Zverev došao do druge titule zaredom

Podeli vest

Nemački teniser Aleksander Zverev osvojio je i drugi turnir u Kelnu, pošto je večeras u finalu pobedio Argentinca Dijega Švarcmana sa 6:2, 6:1

Sedmi teniser sveta je do 13. titule u karijeri stigao posle sat i 11 minuta igre. On je pre nedelju dana osvojio titulu na turniru Keln 1, kada je u finalu pobedio Kanađanina Feliksa Ožea-Alijasima.

I drugo finale u Kelnu Zverev je odigrao odlično. Od rezultata 2:2 u prvom setu osvojio je naredna četiri gema i tako stigao do 1:0 u setovima.

Švarcman je poveo sa 1:0 na početku drugog seta, ali je to bilo sve što je Argentinac uradio, pošto je Zverev osvojio narednih šest gemova za ubedljiv trijumf.

- Sve je bolje. Uskoro ću biti u najboljoj formi - rekao je Zverev posle meča, misleći na probleme sa kukom.

- Pre dva dana nisam znao da li ću moći da završim turnir. Srećan sam što se nisam predao - istakao je nemački teniser.

Samo 250 ljudi, uključujući igrače, zvaničnike turnira, gledaoce i novinare, pratilo je večerašnje finale u Kelnu zbog ograničenja zbog korona virusa.

- Nadam se da će ATP dugoročno uspostaviti turnir u Kelnu - rekao je Zverev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija