• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2020

07:37

ŠTA SE DEŠAVA SA NOVAKOM, NAVIJAČI ZABRINUTI? Ovo od njega NIKADA NISMO ČULI!

Tenis

ŠTA SE DEŠAVA SA NOVAKOM, NAVIJAČI ZABRINUTI? Ovo od njega NIKADA NISMO ČULI!

Podeli vest

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, ubedljivo je poražen od Italijana Lorenca Sonega (2:0), prvi put u karijeri ga je zaustavio "laki luzer"

Najbolji svetski teniser Novak Đoković već je obezbedio 1. mesto na ATP listi do kraja godine i skratiće zaostatak za Rodžerom Federerom koji je rekorder po broju nedelja na prvoj poziciji.

Posle debakla istakao je kako je tužan dan zbog smrti Mitropolita Amfilohija. Međutim, dodao je da nije samo to razlog poraza. Kako kaže jednostavno mu se nije igralo.

Foto: reuters

 

Tokom Novakove karijere nismo često imali priliku ovo da čujemo, pa ne čudi što su navijači na druptvenim mrežama zabrinuti.

- I nije mi se igralo, da budem iskren. Nije toliko uticala tužna vest; jeste uticala, ali nije u tolikoj meri da zbog toga baš i ne mogu da igram. Ali, generalno mi se jednostavno nije igralo. Odradio sam ono što sam hteo da odradim i zbog čega sam došao. Jako čudan dan. Tako je kako je - kazao je posle poraza prvi teniser sveta, koji će se u Beogradu prirpemati za Završni masters u Londonu.

- Nastavljam dalje, okrećem novu stranicu. Sada ću malo biti sa porodicom, vraćam se u Srbiju i radujem se tome. Onda ću se dobro spremiti za London i pokušaću tamo da završim snažno i na najbolji mogući način - dodao je Novak.

Foto: reuters

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Brta

pre 3 godine

Šta je ovde čudno. Odradio čovek ono za šta je došao i neće da uzima hleb iz usta drugim igračima. Veoma profesionalni i humano. Što bi se bez potrebe trošio i umarao. Možda želi i on da prisustvuju sahrani mitropolit amfilohije. U svakom slučaju veoma rezonski.

Pera

pre 3 godine

Nije on "odradio" ono zašto je došao kako ti to kažeš. Onje došao da se kao sportista takmiči i da pruži najviše što u ovom trenutku može. Zar je zaista došao u Beč da pobedi dva prosečna igrača i da izgubi od jednog ispodprosečnog koji je slučajno zalutao kao takmičar na turniru? Svaki poraz je izvesna blamaža popsebno svetskog prvaka kada izgubi od anonimusa. Teško je slavu steći ali je vrlo lako ovakvim ponašanjem izgubiti. U ostalom ako mu se nije dalo da igra mogao je lepo ostati kući sa porodicom a mesto ustupiti onome koji hoće da igra. Nije fer sa njegove strane.Osim toga da mu se "nije dalo" da igra umanjuje zsluženu pobedu Sonega.

KRAH FAVORITA U BEČU! Eliminisan i Dimitrov!
Tenis

KRAH FAVORITA U BEČU! Eliminisan i Dimitrov!

Posle Danila Medvedeva, Dominika Tima i Novaka Đokovića, poraz je doživeo i Grigor Dimitrov. Bugarin je posle velike borbe i dva sata i 44 minuta izgubio od Britanca Danijela Evansa sa 1:2 (6:7, 6:4, 3:6)

30.10.2020

22:45

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija