• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2020

12:14

PODMUKLI PLAN KAO ORUŽJE PROTIV NOVAKA! Ovim dokumentom pokušavaju da sruše Đokovića!

Tenis

PODMUKLI PLAN KAO ORUŽJE PROTIV NOVAKA! Ovim dokumentom pokušavaju da sruše Đokovića!

Podeli vest

Predsednik Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP) Andrea Gaudenci najavio je "primirje" u odnosima sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem, a nekoliko sati posle ove informacije isplivao je u javnosti dokument koji otkriva stvari za koje javnost do sada nije znala

Novak je kao što je poznato, zajedno sa Vasekom Pospišilom, pokrenuo pandam ATP, odnosno asocijaciju u kojoj su samo igrači, prvu još od 1972. godine. Mnogi teniseri su prihvatili ideju Srbina, ali mnogi i nisu, pa je došlo do jasne podele među profesionalcima.

 

 

Portugalski teniser Gastao Elijas, koji je 441. na ATP listi, objavio je na svom Twitteru poverljive informacije sa sastanaka igrača i ATP, a onda ih samo nekoliko minuta kasnije obrisao - svestan da će to izazvati veliku pažnju. Pošto se bore za sopstvene interese - Gastao Elijas je objasnio da se u poslednje vreme frka oko Đokovića digla baš zbog toga što je osnovao novi Sindikat tenisera koji se ne zalaže za iste vrednosti. 

Međutim, fanovi su na vreme kopirali detalje dokumenta, a javnosti je taj detalj približio američki novinar Ben Rotenberg objavljivanjem na svom tviter nalogu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija