• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2020

07:47

SVAĐA ĐOKOVIĆA I FEDERERA ZBOG PARA! Trese se teniski svet, Švajcarci ĆE VAS ŠOKIRATI!

Tenis

SVAĐA ĐOKOVIĆA I FEDERERA ZBOG PARA! Trese se teniski svet, Švajcarci ĆE VAS ŠOKIRATI!

Podeli vest

Pred početak Završnog mastersa u Londonu, Novak Đoković je opet u centru pažnje, ponovo zbog dešavanja van terena

Đoković je napustio Savet igrača i osnovao novi Sindikat tenisera, zbog čega je naišao na veliku osudu. Mesecima ga zbog toga napadaju svetski mediji, bivši i sadašnji teniseri, među prvima Rodžer Federer i Rafael Nadal.

Ali, čak i Švajcarcima, Rodžerovim zemljacima, jasno je da Srbin ima samo jedan cilj, da omogući teniserima više novca, ne samo onima koji su u Top 10. 

Foto: reuters

 

U testu objavljenom u "Bliku" navodi se da je sukob nastao zbog novca, što je jasno od starta, a potvđeno  posle dokumenta koji je objavljen na Twitteru.

- Jasno je šta je razlog svađe - novac! Uzmi od siromašnih i daj bogatima - na osnovu ovog mota ATP Savet igrača oko Federera želi da podeli novac u 2021. godini. Borba za novac je jedan od razoga što je Đoković osnovao novi sindikat - navodi se u tekstu "Blika", koji je ovog puta na strani Novaka, što se retko dešava, obično je uz svog igrača.

Kevin Anderson je nasledio Novaka Đokovića, sada vodi ATP Savet igrača, u njemu su još Rafael Nadal i Endi Marej, podržava ih i Rodžer Federer. Oni se bore za bolje rangirane tenisere, da oni više zarade.

Foto: reuters

 

S druge strane, Đoković daje sve od sebe da pomogne slabije rangiranim igračima, dobijaju manje novca, a Srbin je protiv toga i ne želi mirno da sedi i gleda šta se dešava.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija