• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2020

10:34

AMERIKANAC JE HTEO DA TUČE NOVAKA! Neverovatno, ovo što je sad rekao o Srbinu sve je zaprepastilo!

Tenis

AMERIKANAC JE HTEO DA TUČE NOVAKA! Neverovatno, ovo što je sad rekao o Srbinu sve je zaprepastilo!

Podeli vest

Novak Đoković će ostati bez teksta kada bude čuo šta je Endi Rodik rekao na temu najboljeg tenisera sveta ikada

Podsećanja radi, Amerikanac nikada nije voleo Srbina i to nije ni krio. Čak je pre nekoliko godina otkrio da je hteo da se potuče sa Đokovićem u svlačionici.

Međutim, Endi  je obrnuo ploču, jasno je u njemu da je Novak u prednosti u odnosu na najveće rivale.

- Mislim da je to prilično jasno. Đoković je favorit na tri od četiri grend slema sledeće godine i one tamo. Čak i kad pogledate 2020. godinu, on je propustio Vimbldon gde je bio najbolji u proteklih nekoliko godina. Na US openu je nesrećno pogodio onu sudiju. Sad je Australija u nekoj turbulenciji, a Novak sigurno misli "daj da izađemo na teren, daj da igramo dok sam još na vrhuncu karijere - rekao je Rodik i dodao:

Foto: ap photo

 

- Da zamislimo da budu izjednačeni po broju osvojenih grend slemova. U tom slučaju bi bilo izuzetno teško statistički naći bilo šta što ne ide u Novakovu korist. Ako su izjednačeni u grend slemovima on je u prednosti po pobedama u međusobnim duelima, po Masters titulama, po broju godina završenih na broju jedan. Teško je naći argument koji kaže da u tom slučaju Novak nije najbolji svih vremena.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nole

pre 3 godine

Nije mogao da ga podnese od kad je Novak bio sasvim mlad igrac i to je otvoreno i javno pokazivao. Bilo je stvarno mucno to gledati i slusati. On je posle relativno brzo prestao da se bavi tenisom, pa srecom se to posle svelo samo na njegove izjave, kojih srecom nije bilo puno posto on nije bio toliko bitan da ga cesto intervjuisu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija