• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2020

15:55

RAFA, SVAKA ČAST! Oduševio je planetu posle teškog poraza!

Tenis

RAFA, SVAKA ČAST! Oduševio je planetu posle teškog poraza!

Podeli vest

Rafael Nadal, drugi teniser sveta, posle poraza u polufinalu Završnog mastersa u Londonu (2:1) Danila Medvedeva nije želeo mnogo da priča o podlozi

Nije tajna da bi Španac bio srećan kada bi promenili podlogu. Šljaka je podloga na kojoj je Rafa najbolji teniser u istoriji.

Španac je ipak još jednom pokazao da je veliki šampion i u porazu.

Foto: reuters

 

Mislim da sada nije vreme da se priča o tome. Igrač sam koji prihvata sve podloge. Imam lično mišljenje, ali sada nije vreme za to. Situacija je takva da sam izgubio u polufinalu u kojem sam imao šansu da prođem u finale. To nije bilo dovoljno da dođem do pobede. Te priče o promeni podloge trenutni nisu bitne - kazao je Rafa.
 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija