• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2020

09:26

FEDERER JE U AGONIJI! Novakova 298. nedelja, ako se Rodžer NE UMEŠA, Srbin će ga skinuti sa trona!

Tenis

FEDERER JE U AGONIJI! Novakova 298. nedelja, ako se Rodžer NE UMEŠA, Srbin će ga skinuti sa trona!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković upisao je novu nedelju na vrhu ATP liste

Đoković će po šesti put završiti godinu kao prvi teniser sveta i izjednačio se sa idolom Pitom Samprasom.

Đokoviću je ovo 298. nedelja na vrhu, a 8. marta će srušiti rekord Rodžera Federera, koji drži rekord do 310 nedelja na tronu. Već krajem godine će Đoković doći do 300 nedelja na prvom mestu i obeležiti još jedan rekord. 

Foto: tanjug/ap photo

 

Teniska sezona je gotova, videćemo da čo će biti turnira tokom januara u Australiji, pošto je Australijan open pomeren za 8.februar. Đoković je u svakom slučaju obezbedio, bez ijednog novog osvojenog boda, da sedi na tronu do 1. februara i do 305. nedelje na čelu teniskog karavana.

Mada, pre nekoliko dana potpredsednik nemačke teniske asocijacije Dirk Hordorf, kritikovao je Rodžera Federera, jer samtra da je Švajcarac direktno uticao na to da se održi u vrhu liste najboljih tenisera na svetu. Ako opet Švajcarac ne umeša prste Nole će bez problema da obori rekord i uđe u istoriju. 

 

Foto: reuters

 

Kada je reč o srpskim teniserima, Dušan Lajović je trenutno 26. teniser sveta, Filip Krajinović je na 31. poziciji, Miomir Kecmanović je 44, a Laslo Đere 57. igrač sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nele

pre 3 godine

Kako da se umeša kad ima 6000 bodova manje??????????????????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija