• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2020

14:58

JELENA ĐOKOVIĆ OPET ŠOKIRALA SRBIJU! Ona OVO NE KORISTI, žene zgranute!

Tenis

JELENA ĐOKOVIĆ OPET ŠOKIRALA SRBIJU! Ona OVO NE KORISTI, žene zgranute!

Podeli vest

Jelena Đoković, supruga prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, otkrila je fanovima da ne koristi parfem

Jedna obožavateljka je pitala Jelenu šta misli o industriji parfema.

- Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dete u duši, spontano i uvek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje, šta je sa industrijom parfema, jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje - napisala je Jeleni obožavateljka.

Foto: instagram/djokernole

 

Zatim je usledio i odgovor.

- Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje - odgovorila je Jelena Đoković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nole

pre 3 godine

Jadan Novak... u vezi ovoga i nekako, prezivece, ali u vezi ostalog...

Ns

pre 3 godine

Svašta ćemo još čuti od ove devojke, koja je nažalost skroz zastranila, možda sutra čujemo da se ne depilira i ko zna šta još.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija