• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

19.12.2020

13:35

TO SE ČEKALO! Objavljen kalendar

Tenis

TO SE ČEKALO! Objavljen kalendar

Podeli vest

Nova WTA sezona počeće 5. januara 2021. godine turnirom u Abu Dabiju, saopštila je danas Ženska teniska asocijacija

Kvalifikacije za Australijan open održaće se od 10. do 13. januara u Dubaiju, ne u Melburnu, gde će se igrati prvi grend slem turnir u sezoni.

Igrači i njihova pratnja će potom otputovati u Australiju gde će morati da provedu dve nedelje u karantinu zbog koronavirusa.

Dva pripremna turnira za Australijan open održaće se istovremeno u Melburnu, od 31. januara do 7. februara.

Predsednik WTA Stiv Sajmon rekao je juče da će turniri biti održani u "okruženju koje zdravlje i bezbednost stavlja na prvo mesto".

Australijan open, koji se obično igra u drugoj polovini januara, sledeće godine će početi 8. februara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NOVAK TRLJA RUKE! Direktor Australijan opena potvrdio velike promene
Tenis

NOVAK TRLJA RUKE! Direktor Australijan opena potvrdio velike promene

Prvi grend slem turnir sledeće godine Australijan open igraće se od 8. do 21. februara, a direktor turnira Kreg Tajli potvrdio je da će nagradni fond biti veći u odnosu na prethodne sezone, što će sigurno obradovati sve tenisere, a i Novaka Đokovića koji je čak osam puta bio šampion u Melburnu

19.12.2020

12:56

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija