• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2020

11:08

BRUKA! SKANDAL NAD SKANDALIMA, BRITANCI BRUTALNO IZVREĐALI NOVAKA!

Tenis

BRUKA! SKANDAL NAD SKANDALIMA, BRITANCI BRUTALNO IZVREĐALI NOVAKA!

Podeli vest

Britanci zaista nemaju meru, opet su udarali po Novaku Đokoviću, a ovog puta su baš preterali

Dejli mejl nazvao je jednog od najboljih tenisera ikada idiotom, tačnije "kovidiotom godine". Najtiražniji britanski tabloid na kraju 2020. godine dodelio je nagradu, "kovidiot godine", a dodeljena je od strane uredništva pomenutog tabloida našem asu.

Britanci nazvali Novaka "kovidiotom godine"

- Postojalo je nekoliko kandidata za našu najveću nagradu, 'Kovidiot godine'. Uostalom, svake nedelje se dešavalo da neke sportske zvezde krše pravila o izolaciji zbog korona virusa, a predvodili su ih engleski fudbaleri, uključujući Fila Fodena, Mejsona Grinvuda, Džeka Griliša, Kajla Vokera i Hadsona Odoija. Ipak, nagrada ide u ruke teniske zvezde, svetskog broja jedan, nikog drugog do - Novaka Đokovića - piše pomenuti tabloid.

Foto: printscreen

Bruka i sramota Dejli mejla

Uvrede Dejli mejla

- Samo Đoković, čovek koji stalno izaziva podele, može da zakuca lopticu u sudijino lice, da bude izbačen sa US Opena, a da uspe da mu takvi događaji ne budu ni blizu njegovog najkontroverznijeg poteza godine. A to je kada je Srbin organizovao Adrija turneju na Balkanu, tokom opšte korona-izolacije u junu, zbog čega je dospeo na prvo mesto kovidiot rang liste.

Bez socijalne distance u publici, uz to su se pojavili i snimci žurki na kojima su teniseri uživali u čarima noćnih klubova, pa je onda retko koga i iznenadilo što je drugi od četiri zakazana turnira otkazan kada je kovid pokosio takmičare, uključujući Novaka, čija se i supruga Jelena inficirala. Srećom, svi ti ljudi koji su tamo inficirani uspeli su da se oporave, a Novak Đoković je zbog cele situacije ipak osvojio 'trofej -  navodi se u tekstu "Dejli mejla".

Britanci ne propuštaju priliku da na skandalozan način pišu o Đokoviću, pa čak i kad izmisle nagrade.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaya

pre 3 godine

Mogu samo da mu se sagnu... Mislim, da mu skinu kapu,da se poklone.

Vla

pre 3 godine

Bolesno ljubomorni sto Novak nije englez, bili i ostali, go na

milankukic

pre 3 godine

a sta reci za britance sto se vec nezna oni su najveci varvari od postanka sveta a sole pmet drugima Nole je za njih nedostizan zato ga i kuze i omalovazavaju

sara

pre 3 godine

Nole zakucava loptice, a vi zakucavate otrovne strele u srcu, od Čerčilovo vreme do danas!!!. Opljačkali ste afriučki kontinent i obogatili se na tuđ račun!!.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija